Naar boven

Het verschil van Erborian!

Door COSMANIA - 24 juni 2018
Wellicht heb je ze al op de webshop en in de winkel voorbij zien komen... Wij verkopen nu ook de nieuwe Bamboo Matte Créme en Bamboo Glow Créme van Erborian! Sinds wij deze crémes in ons assortiment hebben, krijgen wij vaak de vraag wat nou het verschil is tussen deze nieuwe producten in vergelijking met de Matte Créme en de Glow Créme van Erborian. Ben jij hier ook benieuwd naar? Keep on reading!
Bamboo Matte Créme            Bamboo Glow Créme        Matte Créme          Glow Créme


De Bamboo Matte Créme en de Bamboo Glow Créme vallen onder de Bamboo lijn van Erborian. Het Bamboo Waterlock complex is dan ook het sleutelingrediënt van beide producten, waardoor deze crémes een boost aan hydratatie geven. Door de zeer geconcentreerde eigenschappen worden sporen van vermoeidhuid vervaagd, terwijl de huid de hele dag fris aanvoelt. Het hoofddoel van deze Bamboo crémes is dus om je huid te hydrateren, waarbij de glowy en matte finishes dienen als een extra effect! Het glowy en matte effect van de Bamboo Matte Créme en Bamboo Glow Créme is hierdoor wel subtieler dan bij de Matte Créme en Glow Créme.

Hydratatie is goed voor elke huid! Beide Bamboo Crémes zijn dan ook, net als de normale Glow Créme, geschikt voor elk huidtype. De Matte Créme werkt daarentegen beter voor de vettere huid, omdat dit product sterk matteert.