Naar boven

Hoe pak ik grove poriën aan?

Door COSMANIA - 29 december 2021 - Huidverzorging

Wil je ook een egale teint zonder grove poriën?

Poriën vervullen best een nuttige functie want ze zorgen dat je huid kan ademen. Elke porie heeft een talgklier die olie produceert en daarom zijn poriën op de vettere zones van je huid iets groter en grover (zoals op je neus bijvoorbeeld). Alleen het uiterlijk wil ook wat en het is minder mooi als je foundation in de poriën gaat zitten. Wij moeten je wel een beetje teleurstellen want grove poriën kleiner maken gaat helaas niet lukken omdat de vorm genetisch bepaald is. Maar je hoeft niet alle hoop op te geven want er zijn wel manier je poriën fijner te maken en kleiner laten lijken. Hoe? Van cleansers tot primers tot maskers, dit zijn onze favoriete producten voor een stralende huid.

 
 
Krachtpatser

Deze heldere vloeistof met 2% salicylzuur (BHA) exfolieert het huidoppervlak en reinigt tot diep in de poriën en pakt zo hardnekkige onzuiverheden en mee-eters aan. De frisse vloeistof van de Skin Perfecting 2% BHA Liquid bevat ook kalmerende, anti-irriterende werkstoffen en is daardoor heerlijk zacht voor de huid.

Shop Paula’s Choice
 
Botanisch wonder

Als je weinig tijd hebt én toch je poriën wil aanpakken denk dan eens aan dit multi functionele masker van Bloomeffects. Het Dutch Dirt Mask bevat actieve ingrediënten uit de tulp en is een scrub én masker in 1. Bomvol botanische plantenextracten en fruitenzymen zuivert en verfijnt het je poriën.

Shop Bloomeffects
 
Alleskunner

Houd huidonzuiverheden onder controle met het Pixi Clarity Concentrate. Dit effectieve, probleemoplossende serum op waterbasis exfolieert, hydrateert en balanceert. Het resultaat is een een heldere, gezonde teint. Verwijdert effectief dode huidcellen en verfijnt grove poriën.

Shop Pixi
 
3-1

Clean It Zero 3-in-1 Cleansing Balm Original is een cleanser met een sorbetachtige textuur die transformeert in een gladde olie wanneer het op de huid wordt aangebracht. Je verwijdert hiermee in 1 stap waterproof makeup en alle onzuiverheden van je gezicht. Bevat maar liefst 7 actieve plantaardige stoffen voor een mooie kalme huid.

Shop Banila
 
Ontstopper

Mario Badescu Silver Powder biedt dé oplossing tegen overmatige, zeer koppige mee-eters en grove poriën! Deze absorberende Silver Powder van Mario Badescu helpt je poriën te ontstoppen en te vernauwen op de T-zone en het absorbeert olie en overmatig talg. Je ziet direct het verschil!

Shop Mario Badescu