Naar boven

Inspiratie nodig voor vaderdag?

Door COSMANIA - 09 juni 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Parfums

COSMANIA heeft alle verwennerij voor je vader in huis!

Niet vergeten: zondag 21 juni is het Vaderdag! Voor alle lieve, stoere, romantische, sexy, sportieve en grappige papa's vind je de mooiste Vaderdagcadeaus bij COSMANIA! Of zoek je iets voor je liefste man of vriend? Van huidverzorging tot douchegels en parfums, wij inspireren je graag met heerlijke beautycadeaus! Want ook de mannenhuid heeft verzorging nodig: die is dikker maar kan ook vochtarm en gevoelig zijn. En we hebben natuurlijk ook de beste geuren in huis om hem mee te verwennen!

VERWEN HEM
 
Klei maakt zijn huid blij    

Het gezichtsmasker Baxter Clay Mask AHA zuivert de huid in slechts 10 minuten. Helpt ook tegen fijne lijntjes!

NAAR GLADDE HUID 
 
Vochtverzorging en anti-ageing ineen

Korres Maple Anti-Ageing Cream is een olievrije crème die de mannenhuid verstevigt. Vermindert ook donkere kringen onder de ogen!

WEG MET WALLEN
 
De compacte mannenlijn

PC4MEN, de lijn van Paula's Choice voor mannen, heeft alles in huis voor zijn huid. Van de Face Wash tot de Daytime Protect SPF 30 - ja, mannen moeten hun huid ook beschermen tegen de zon - alle vijf producten sluiten perfect op elkaar aan!

NAAR PAULA'S CHOICE
 
Voor zijn #shelfie

De Malin+Goetz Rum Body Lotion en de Rum Hand + Body Wash zijn het perfecte team op zijn badkamerplank!

SHOP MALIN+GOETZ
 
Powersplash voor papa's!

Met de Korres Santorini Showergel is hij in no time wakker! De Santorini Body Milk zorgt vervolgens voor een energieboost van huid & geest.

KOM SNEL KIJKEN
 
Voor alle sexy papa's....

Malin+Goetz Leather eau de parfum is een warme, intieme geur die geschikt is voor elke gelegenheid. Met lotusbloem + peper in de top, orchidee in het hart en leer, cederhout + sandelhout in de basis blijft dit subtiele parfum lang op de mannenhuid aanwezig!

MAAK HEM BLIJ