Naar boven

Keep Calm! Clean & Treat your hands!

Door COSMANIA - 23 maart 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging
Ga voor de schoonste & zachtste handcare combinaties in deze Corona-virus tijden! Ontdek nu de beste power-duo’s die je handen effectief en op een milde manier reinigen en tegelijkertijd zorgen dat je handen zacht, gehydrateerd en beschermd blijven. Kijk snel hieronder naar onze 'best-of-selectie' of shop gelijk de beste hand washes & hand creams/hand lotions vanuit de hele wereld.


Helping hand

Lavido heeft maar liefst 4 onweerstaanbare geuren in hand & showergels. Verwen & verzorg je droge handen en nagelriemen daarna met één van de drie heerlijke, niet-vette Lavido handcrèmes!

shop Lavido
 

Lekker stel

Het populaire duo voor je handen (en body) uit NYC: de Rum handwash en de Rum lotion van Malin+Goetz met het heerlijk warme aroma van rum.

Shop rum
 
Puur duo

Met hun passie voor puurheid ontwikkelt Neal’s Yard Remedies de mooiste handproducten. Zoals dit onafscheidelijke handen-duo met Geranium & Orange!

Shop puur
 
Spa-waardig paar

Ontdek de nieuwste effectieve en milde handwashes en hydraterende handcrèmes van Cowshed, zoals ze in elke Soho House en Cowshed Spa worden gebruikt. Haal de spa experience in huis!

shop diy spa
 
Simply good

De natuurlijke handverzorging van SMPL is eerlijk en no-nonsens. Daarnaast zijn ze multifunctioneel en geschikt voor iedereen.

keep it smpl
 

Organic power-duo

De next-level organic Nirvana handwash is samen met de Deliverance hand cream van Antipodes een power-duo, voor schone en fluweelzachte handen.

shop next-level