Naar boven

Kristalheldere huid met Peter Thomas Roth

Door COSMANIA - 15 maart 2020 - COSMANIA Buzz
- UITVERKOCHT - Ontvang nu het populairste Peter Thomas Roth masker cadeau!

De baanbrekende formules van Peter Thomas Roth zorgen voor verbluffende resultaten! Maak je huid jeugdig, stralend en zijdezacht. Bij aankoop van €25 aan Peter Thomas Roth producten ontvang je nu het populaire Pumpkin Enzyme Mask (travel-size t.w.v. €7,50) cadeau!

Shop Peter Thomas Roth
 
Revolutionair met Vitamine C

De toekomst van Vitamine C is now! Ontdek het nieuwe Potent-C Serum met een revolutionair Vitamine C anti-age actief!

Go for super power
 
Maximaal resultaat, minimale irritatie

Dit retinol serum van Peter Thomas Roth bevat maar liefst 1,5% retinol, waardoor je lijntjes bijna ziet vervagen en een vernieuwde huid verschijnt!

Rock with Retinol
 
Nieuwe sterke opPEPper

Niet 1, niet 2, maar wel 21 peptiden en neuropeptiden zorgen dat fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en elasticiteit, uitstraling, een ongelijkmatige teint en de textuur van je huid verbeteren. De allernieuwste Peptide 21 range van Peter Thomas Roth zorgt met een multi-actieve serum en krachtige exfoliatie pads voor prachtig resultaat!

shop Peptide 21
 
Magisch duo

Na het gebruik van dit Peter Thomas Roth haarduo ruikt je haar heerlijk en is het weer gezond, zacht en glanzend!

kies voor glans
 
Ga voor goud

Dit ultieme luxueuze anti-verouderingsmasker is doordrenkt met puur 24K en colloïdaal goud om je huid te verstevigen en een mooie glow te geven!

Get the magic
 
In de wolken

Met de Water Drench Cloud lijn van Peter Thomas Roth dompel je je vochtarme huid volledig onder in een wolk van hydratatie. Met maar liefst 30% hyaluronzuur krijgt je huid een intense boost van maar liefst 72 uur!

Plump je huid