Naar boven

Laat je huid stralen met Peter Thomas Roth

Door COSMANIA - 10 december 2019


Verschijn dit jaar met een mooie glowy skin aan de kerstdis of geef een 'mooie huid' cadeau met de producten en giftsets van Peter Thomas Roth!

Met de baanbrekende formules van Peter Thomas Roth is er voor iedereen een verbluffend resultaat te behalen. Rimpels, pigmentatie of droogheid, PTR heeft een passende oplossing.
In de vorm van een product of mooie en voordelige set.

***En tijdelijk ontvang je het bijzondere zelfverwarmende ‘heat masker’ in travel-size bij elke Peter Thomas Roth aankoop cadeau!*** *

DEZE PROMOTIE IS UITVERKOCHT!Hongaars wonder water

Dit revolutionaire verwarmende Hongaarse Thermal Water Heat Mask opent je poriën, zodat je huid de voedingsstoffen optimaal opneemt!

Nu als cadeau!

Join the maskerade

De Peter Thomas Roth Mask-a-Holic-set bevat alles wat je nodig hebt om te multi-masken en te hydrateren als een pro! Droogheid, puistjes, pigmentatie, rimpels en donkere kringen... Er is niets wat deze fijne set niet aankan.

start multi-masking
 
Glow-up!

Geef je huid de glow die het verdient met deze hydraterende en verhelderende producten. Deze feestelijke kit is ook nog eens een mega goede deal.

shop de deal
 
Met je hoofd in de wolken

Met de Peter Thomas Roth Water Drench Cloud Cream dompel je je huid in een wolk van hydratatie. Met maar liefst 30% hyaluronzuur geef je je huid een intense boost van maar liefst 72 uur!

Plump it
 
 
 
 * Onze spelregels:
-zolang de voorraad strekt
-zolang de promotie op onze site cosmania.nl wordt gecommuniceerd
-een gift per klant per bestelling cadeau
-de gift wordt automatisch toegevoegd aan je shopping bag