Naar boven

Maak kennis met Pestle & Mortar!

Door COSMANIA - 17 juli 2020 - Huidverzorging

Maak kennis met dé culthit uit Engeland: Pestle & Mortar!

Tadaaaa: Pestle & Mortar is vanaf nu exclusief te koop bij COSMANIA! De filosofie van dit nieuwe huidverzorgingsmerk Pestle & Mortar is simpel: iedereen is mooi! De missie van Pestle & Mortar is daarom om je natuurlijke schoonheid te versterken en te beschermen. De producten zijn gebaseerd op zowel wetenschappelijk onderzoek als de natuur met formules die effectief en eenvoudig zijn. Je huid krijgt zo precies wat hij nodig heeft om er goed uit te zien en aan te voelen! Ontdekt snel de sterproducten van dit fijne skincare merk!

 
Het sterproduct: Pure Hyaluronic Serum

Een lichtgewicht, geurvrij serum dat super hydraterend is en huidveroudering tegengaat. Heeft een onmiddellijk plumping en verstevigend effect!

SHOP HYALURONZUUR
 
Net gelanceerd in Engeland: Vitamine C Serum!

In het Vitamin C 2 Phase Serum zit maar liefst 16% vitamine C. Ideaal als je genoeg hebt van een doffe, vermoeide huid!

SHOP DIT SERUM
 
Double cleansing = mooie huid!

Pestle & Mortar adviseert een dubbele reiniging met de Erase Balm Cleanser en de Renew Gel Cleanser. Voor een nog effectiever resultaat sluit je de reiniging af met de NMF Lactic Acid Toner op basis van melkzuur of de Exfoliate Glycolic Acid Toner met glycolzuur.

JOUW DOUBLE WHAMMY
 
Pep(tides) voor je ogen!

De Recover Eye Cream is een oogcrème op basis van palmitoyl tripeptide-5. Hiermee gum je in no time fijne lijntjes en wallen uit! 

OPEN JE OGEN
 
Vochtboost voor alle huidtypen! 

De Hydrate Lightweight Moisturiser bevat o.a. vegan squalaan dat je huid verstevigt en hydrateert zonder de poriën te verstoppen. Must have!

NAAR DEZE VOCHTBOOST
 
Pestle & Mortar: puur, veilig & betrouwbaar

De makers van Pestle & Mortar begrijpen hoe frustrerend het is als je huid er niet goed uitziet en aanvoelt. Ze gebruiken daarom alleen natuurlijke ingrediënten en combineren ze met technologische actieve stoffen. Het resultaat is een mooie, gezonde en stralende huid!

SHOP PESTLE & MORTAR