Naar boven

Maak nu kennis met Dermalogica!

Door COSMANIA - 26 augustus 2020 - Huidverzorging

Maak kennis met Dermalogica, professionele skincare voor elk huidtype!

COSMANIA legt de lat voor huidverzorgingsproducten weer een stuk hoger: vanaf nu zijn alle super effectieve producten van Dermalogica verkrijgbaar!

  


Ready set, go... met Precleanse!

Precleanse, de beroemde Dermalogica reiniging op oliebasis, is je eerste stap van de double cleansing. Weg met vuil, UV-filters en waterproof make-up!

SHOP DEZE CLEANSER
 
Dermalogica's bestseller: Daily Microfoliant!

Deze zachte exfoliant op basis van rijstextract activeer je heel simpel met water. Ideaal voor stap twee van je double cleanse!

BESTEL DEZE BESTSELLER
 

Net wereldwijd gelanceerd: Retinol Clearing Oil

Deze 'nachtolie' combineert voor het eerst twee krachtpatsers in één formule: salicylzuur (BHA) om puistjes tegen te gaan en retinol (vitamine A) om rimpels en pigmentvlekken te verminderen. Je staat dus op met een frisse glow en een zichtbaar vernieuwde, gladde en stevige huid!

SHOP DEZE KRACHTPATSER
 


Anti-aging, verzorging plus bescherming! 

Dynamic Skin Recovery SPF50 heeft het allemaal: het beschermt, gaat veroudering tegen én hydrateert je huid intensief.

BESCHERM JE HUID
 
Smoooooooth

Skin Smoothing Cream 2.0 bevat Active HydraMesh en legt een hydraterend 'net' over je huid. Voorziet de huid 48 uur van vocht!

NAAR DEZE VOCHTBOOSTER
 

De skin advisor van Dermalogica: Face Mapping!

Weet jij precies welk huidtype je hebt op je wangen, je voorhoofd, rond je ogen of in je hals? Misschien toch een ander type dan je denkt! Doe daarom nu de gratis Dermalogica Face Mapping® huidanalyse en ontdek welke Dermalogicaproducten het beste bij jouw huid passen.

NAAR FACE MAPPING