Naar boven

Mario Badescu heeft het!

Door COSMANIA - 23 mei 2020 - Huidverzorging
Mario Badescu was een in Roemenië geboren dermatoloog, cosmetisch chemicus en schoonheidsspecialist met een unieke en gedurfde kijk op huidverzorging. Je kunt wel stellen dat hij echt veel van de huid wist! In 1967 opende hij zijn salon in New York City en startte hij met de ontwikkeling van zijn eigen huidverzorgingslijn die nu, ruim 50 jaar later, nog steeds ongekend populair is. Wie kent ze niet, bestsellers zoals Mario Badescu Drying Lotion, Enzyme Cleansing Gel of Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater? Je kunt het complete assortiment van Mario Badescu kopen online bij COSMANIA, de officiële Nederlandse Mario Badescu webshop!

Natuurlijk zijn álle producten dermatologisch getest, dierproefvrij, bevatten ze alleen plantaardige ingrediënten en zijn ze vegan. Mario Badescu liet zich inspireren door zowel de complexiteit van de huid als het zelfvertrouwen dat een gezonde, pure en stralende huid iemand kan geven. Het merk biedt daarom minimalistische en effectieve kwaliteitsproducten tegen zeer toegankelijke prijzen. Mario Badescu heeft zelf de prijzen altijd laag willen houden: hij vond dat iedereen recht heeft op goede en effectieve huidverzorging! De eenvoudige no-nonsens verpakkingen liggen helemaal in deze lijn: alleen de inhoud, zonder overbodige ingrediënten, telt. Toch heeft Mario Badescu een huidverzorgingsproduct voor elk huidtype en elke huidbehoefte: van vette huid en acne-oplossingen tot een krachtige anti-aging aanpak. Het merk voorziet ook in verschillende productsoorten die ieder passen bij een specieke behoefte en met elkaar gecombineerd kunnen worden zoals cleansers, toners, facial sprays, crèmes en SOS-producten. Mario Badescu heeft niet voor niets veel famous fans, waaronder Kylie Jenner, Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow en Kate Moss.

 

Super serum voor je huid!

Het Mario Badescu Super Peptide Serum bestrijdt rimpels met boosting peptiden en hyaluronzuur. En het is nog vegan ook!

PEP IT UP
 
 
Ook voor gevoelige snoetjes!

De Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap is een milde crèmezeep met zeewier die je dagelijks kunt gebruiken!

SHOP SOFT SOAP
 


 
Vijf toppers bij elkaar!

Ineens puistjes? Wij hebben het beste SOS-pakket voor jou, de Mario Badescu Acne Starter Kit! De kit bevat de ultieme huidverzorgingsroutine die acne direct vermindert: de Acne Facial Cleanser, de Special Cucumber Lotion, de Oil Free Moisturizer SPF17, de Drying Cream en Drying Mask.

SHOP DEZE TOPKIT
 


Wonderpoeder voor snelle genezing

Genees puistjes met dit cult powder van Mario Badescu! Special Healing Powder, gebaseerd op zwavel, vermindert ook roodheid.

KALMEER JE ACNE
 

Dé oplossing tegen puistjes!

Mario Badescu Drying Lotion is de allerbeste behandeling tegen puistjes. Stip ze aan en zie ze gaan!

STIP ZE AAN
 

 
Spray roodheid en vermoeidheid away!

De Mario Badescu Facial Sprays moet je echt altijd standby hebben. Ze bevatten botanische extracten die je huid opfrissen en je make-up fixeren. Maar ze doen meer! Voor welke ga jij: helderheid & glow, hydratatie voor een droge huid, anti-roodheid of anti-vermoeidheid?

SHOP DEZE MULTI TASKERS