Naar boven

Mauli is here!

Door COSMANIA - 01 mei 2019 - Haircare , Huidverzorging
Ayurveda (ah-yoor-veda) is een wetenschappelijk/holistisch medisch systeem dat zo'n 5000 jaar geleden in India ontstond; het wordt beschouwd als het oudste gezondheidsleer van de wereld. Net zoals natuurkunde en scheikunde, is ayurveda een erkende wetenschap: de wetenschap van het leven. 

Ayurveda is een manier van leven. Het is een filosofie, een holistisch systeem, een allesomvattend recept om je dagelijks leven te leiden. Het is gebaseerd op de theorie dat alles in de natuur geneeskrachtige waarde heeft als het op de juiste manier wordt gebruikt en dat een goede spijsvertering de basis is van een goede gezondheid. Dit is de reden waarom Ayurveda zich vooral richt op voedsel, beweging en ademhaling. In tegenstelling tot de moderne geneeskunde pleit de Ayurveda voor een proactieve benadering van fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn!

Healing Salts
Mauli's prachtige genezende zouten uit de Himalaya brengen je tot rust en volledig in balans. De Mauli Himalayan Healing Salts bevatten maarliefst 84 van de 92 mineralen die van nature in je lichaam te vinden zijn. Het zout is geïnfuseerd met 13 krachtige therapeutische oliën om al je zintuigen te kalmeren. Een bad was nog nooit zo luxe en rustgevend geweest... 

Grow Strong
Bestrijd haaruitval, grijzer wordend, dunner wordend haar en dofheid met het 3-stappen haar plan van Mauli. Mauli's vitaminerijke, diep reinigende Grow Strong Shampoo, intens romige Grow Strong Conditioner en de Grow Strong Hair Oil zijn geformuleerd met de meest helende planten en zorgen voor haar en hoofdhuid in balans!

Skin Loving
Met wel 16 skin-loving plantaardige ingrediënten heractiveert dit Mauli Supreme Skin Face Serum de aanmaak van collageen en zorgt het voor een vitale, bloemblad zachte huid!