Naar boven

Met deze geuren ruik je altijd goed!

Door COSMANIA - 23 september 2020 - COSMANIA Buzz , Parfums

Brand new geurfenomeen in huis!

Het niche parfummerk Escentric Molecules heeft een revolutie op geurgebied teweeggebracht! Escentric Molecules gebruikt in een aantal parfums slechts één geurnoot. Het unieke aan de formule is dat de geuren de drager van het parfum extra aantrekkingskracht geven en spreken we liever over een 'effect' dan een duidelijk waarneembaar 'aroma'.

shop Escentric Molecules
 
Smell like holiday

Blue Cypress van Goldfield & Banks is een frisse unisex geur, geïnspireerd door de geur van dauw die verdampt uit zachte jonge bladeren terwijl de ochtendzon zijn stralen werpt over een regenboog van eucalyptus. Citrus, hout, groen en fris!

Rock it
 
De geur van vrede

In een Oosterse mix van kruiden als saffraan en kurkuma en hout uit Tibet en India komt de werelden van vrede, water en stilte in deze A Quiet Morning van Miler & Bertaux bij elkaar!

go for peace
 
Italiaanse passie

Het Italiaanse modemerk Costume National lanceerde onlangs twee nieuwe elegante geuren: 'I' en 'J'. 'I' is geïnspireerd door Toscane, en dat kruidige ruik je: leer, bergamot, saffraan en cederhout. Heerlijk! 'J' is geïnspireerd door Japan en geurt wat discreter naar kersenbloesem, roos en rijstpoeder. Mmm…

ga voor elegant
 
Als een oogverblindende bos

Hou je van vers gesneden bloemen? Dan wordt So Nude van Costume National jouw lievelingsgeur! Met subtiele geurnoten van neroli en ylang ylang.

ga voor bloemig
 
Parisian glam

Ga voor een verfijnde geurcombinatie van zijde met leer. Rouge Smoking van BDK Parfums zorgt voor een tikkeltje oriëntaalse mysterie dankzij de combinatie van muskus, zwarte vanille en tonkabonen!

Ga voor mysterieus
 
Picture perfect

Bij het Franse parfumhuis Olfactive Studio ontmoeten de fijnste ‘neuzen’ de inspiratie van bekende fotografen. De poëtische relatie tussen beeld en geur is het kenmerk van de parfums van Olfactive Studio. Oog en neus versmelten tot verleidelijke, moderne geuren! Een match made in heaven!

Ontdek ze allemaal