Naar boven

Mooi prijsje

22 februari 2023

Mooi prijsje

Altijd op zoek naar de fijnste beauty producten? (Wij ook 😉) In je zoektocht naar het perfecte product komt je soms net een pareltje tegen voor een mooi prijsje. Wij vullen onze sale categorie namelijk regelmatig aan. Hieronder een greep uit een aantal topproducten die in de sale zijn. Zit jouw nieuwe beauty favo ertussen?  

Shop Sale
 
Eye spy

Deze multifunctionele anti-aging oogcrème bestrijdt de gebruikelijke tekenen van huidveroudering in de zone rond de ogen. De vijf-in-een formule vermindert lijntjes, verstevigt, verheldert en voedt de huid terwijl het de huid onder de ogen van een mooie, subtiele gloed voorziet. 

Shop Oogcrème
 
Wonder-gel

Deze olie-vrije gel met glycoolzuur verwijdert dode huidcellen. Een verstopte en vette huid wordt zichtbaar helderder. En een doffe en ruwe huidtextuur wordt zacht, glad en helder. Je huid krijgt een ultieme glow! 

Shop Gel
 
Zuiver

Met Pai Carbon Star word je wakker met een egale, gladde huid zonder onzuiverheden. Deze detox zuivert de verstopte en onrustige huid. Vuil, overtollig talg, dode huidcellen, littekens, puistjes en mee-eters worden effectief verwijderd terwijl de teint wordt opgehelderd.  

Shop Carbon Star
 
Hydratatie heroes

Ben je toe aan een flinke dosis hydratatie? Geef je huid een boost met het Peter Thomas Roth Water Drench Full Size Moisture Pair, een tweedelige (cadeau)set met daarin het ultieme hyaluronzuur duo: een Hydrating Moisturizer en Hydrating Eye Gel. 

Shop Hydratatie Boost
 
Keep rollin'

Amethyst staat bekend als de beschermende steen, het zuivert en focust de geest. Deze roller stimuleert de lymfedrainage en de productie van collageen, stimuleert de bloedcirculatie en helpt toxines te verwijderen. Heeft bovendien een verstevigend effect. 

Shop Face Roller
 
Dubbel check

Altijd schone handen! Deze multitasking anti-bacteriële handgel kun je de hele dag door gebruiken. De reinigende handgel combineert 70% alcohol met 100% natuurlijke essentiële oliën en hyaluronzuur. Voor schone handen, die beschermd en gehydrateerd zijn.  

Shop Handgel