Naar boven

Morning Expert!

Door COSMANIA - 25 april 2019
Je nieuwe ochtend routine met This Works!

Heb je ook wel eens last van een puffy, oneffen of doffe huid in de ochtend? Niet voor lang meer! Met de nieuwste This Works Morning Expert range los je al je huidproblemen in een handomdraai op. De producten in de Morning Expert lijn bevatten heel veel Vitamine C, Hyaluronzuur en antioxidanten om je huid een flinke boost te geven in de ochtend. Probeer het zelf.

Morning Expert
 Multi-Acid Pads

Zeg maar dag tegen een doffe of verstopte huid! Met deze This Works Morning Expert Multi-Acid Pads fris jij je huid in no-time op 's ochtends. Deze pads zijn doordrengt met fruitzuren en azelaïnezuur om je poriën diep te reiningen en je huid een boost te geven. 

Yes please!Vitamine C

De hele Morning Expert lijn van This Works is doordrengt met Vitamine C om je huid een flinke boost te geven. Vitamine C gaat niet alleen onzuiverheden en acne tegen, het vermindert pigmentatie en egaliseert je huid tegelijkertijd. Het Morning Expert Vitamin C Power Mask geeft je al deze voordelen 's ochtends binnen 5 minuten. 

Power Mask
 
 
Hyaluronic Happiness

Naast Vitamine C krijgt je huid geen genoeg van hyaluronzuur. Wat doet hyaluronzuur nu precies? Het speciale van hyaluronzuur is dat het in staat is vocht vast te houden; beter dan welk natuurlijk of synthetisch polymeer dan ook. Dit zorgt ervoor dat je je huid stevig, soepel en plump houdt. Neem deze twee ster ingrediënten in 1 product met het This Works Morning Expert Hyaluronic Serum!

Hyaluron-time