Naar boven

Natuurlijke perfectie met Erborian!

Door COSMANIA - 25 augustus 2018 - Huidverzorging , Make-up


K-Beauty neemt de hele wereld over en dat vinden we eigenlijk niet zo gek! Koreaanse huidverzorging is vooruitstrevend en innovatief. Het Koreaans-Franse merk Erborian voegt de werelden van K-beauty en Franse luxe samen voor huid verbeterende producten vol natuurlijke ingrediënten. En eindelijk is Erborian verkrijgbaar in Nederland!

BB VERSUS CC
De best-selling CC en BB Creams van Erborian zijn dé manier om huidverzorging en make-up in samen te smelten. Deze hybride crèmes zijn verrijkt met ginseng wortel die Erborian zelf kweekt in Korea. Al 2000 jaar worden de verjongende en beschermende eigenschappen van Ginseng gebruikt in traditionele Koreaanse huidverzorging.

Wij zijn er weg van! De BB & CC Creams verbeteren je huid dus op de ‘langere termijn’, maar geven daarnaast je huid een directe geëgaliseerde en gezonde uitstraling. De CC Cream staat voor Colour Correcting Cream; deze lichte crème heeft een lichtgrijze kleur maar neemt bij applicatie de kleur van je huid aan. Luchtige pigmenten zorgen ervoor dat je huid mooi en egaal wordt met een glowy finish! Wij vinden Erborian’s CC Crème perfect voor een normale tot drogere huid die een boost nodig heeft.

“The No-Makeup-Makeup-Look” is makkelijker dan je denkt met de BB Creams van Erborian. De BB Cream staat voor Blemish Balm en heeft niet voor niets alleen maar lovende reviews. De BB Cream heeft iets meer dekking dan de CC Cream maar heeft nog steeds een lichte textuur. De velvet matte finish laat je huid ademen en voelt natuurlijk aan; als een tweede huid. Ideaal voor een babyhuid-effect die de hele dag goed blijft zitten!

En of dat nog niet genoeg was zijn alle BB & CC Crèmes verrijkt met SPF zodat je ook beschermd bent tegen de schadelijke straling van de zon. Skincare, make-up and protection in one!

LET IT GLOW
In Korea geloven ze dat een huid hoort te stralen van gezondheid en daar zijn wij Cosmaniacs het mee eens! Maar we vinden ook dat je de natuurlijk best een handje mag helpen. Daarom heeft Erborian verschilllende ‘glow’ producten. De Glow Cream heeft bijvoorbeeld een prachtige roze parelmoer afwerking die het licht zo weerkaatst dat je huid er glad en effen uitziet. De glans zorgt daarbij voor het glowy effect; een gezonde stralende huid in enkele seconden dus!

Een gezonde glow zonder shimmer onmogelijk? Nee hoor! De Pink Perfect Cream van Erborian heeft een zachtroze kleur om een ‘blurring’ effect te creëren. Daarnaast vult de Pink Perfect Cream je poriën op en maakt je huid helemaal glad. De satin-finish geef je een gezonde glow zonder shimmer, we love it! Ontdek snel hier alle 'perfecting' producten van Erborian!