Naar boven

NEW BRAND ALERT: BRIOGEO!

Door COSMANIA - 13 september 2018 - Haircare
Briogeo Haircare bij COSMANIA
We zijn super trots dat wij bij COSMANIA je als eerste in Europa kennis kunnen laten maken met een nieuwe revolutie in natuurlijke haarverzorging: Briogeo haircare! Deze mega populaire award-winning haarverzorgingsproducten uit NYC hebben unieke texturen en het merk is vrij van de 6 belangrijkste chemicaliën. Briogeo ademt de levendige spirit van New York en de waarden van individualiteit, positiviteit en transparantie. Nancy Twine, de oprichter van Briogeo, maakt je routine simpel met 2, 3 of 4 duidelijke stappen voor levendig, glanzend haar en een gezonde hoofdhuid. Briogeo is natuurlijke haircare op z’n allerbest. Go natural!

Bij Briogeo draait alles om ‘natural’ & ‘clean’ haircare. Oprichtster Nancy Twine was al bezig met beauty vanaf haar 5e, toen ze met haar oma homemade cosmetica producten maakte voor het hele dorp waar ze woonde in West Virginia. Voor Nancy was ‘clean’ cosmetica vanzelfsprekend. Dit veranderde echter toen ze naar New York verhuisde. Hier kwam ze erachter dat de weinige opties dié er waren op het gebied van natuurlijke cosmetica, niet aan haar hoge standaarden voldeden. Ze besloot weer zelf haarverzorging te gaan maken en zo werd Briogeo geboren.

Veel merken maken gebruik van stoffen zoals siliconen, parabenen en kleurstoffen om een direct effect te geven aan je haar. Maar het gebruik van deze ingrediënten kan je haar op lange termijn uitdrogen en broos maken. Briogeo heeft deze schadelijke stoffen volledig geschrapt en alle producten zijn dus volledig vrij van sulfaten, siliconen, ftalaten, parabenen, DEA en kunstmatige kleurstoffen!

Briogeo Hair Don't Despair, Repair
Supernatural wondermasker!

Wij COSMANIACS vinden Briogeo te gek! Het is natuurlijke haarverzorging die écht werkt! Niet gek dat vele Briogeo producten al prijzen hebben gewonnen, zoals de Allure Readers Choice Award. Zo zul je bijvoorbeeld al na 1x gebruik geweldige resultaten boeken met het Deep Conditioning Mask uit de Don't Despair, Repair!™ lijn. Het is bijna niet te geloven, maar je droge en beschadigde haar is al na een wasbeurt zachter, gezonder en sterker!

Ontdek de lijn

 
Briogeo Haircare - Scalp Revival
In balans met charcoal!

Veel mensen hebben last van een geïrriteerde, schilferige en droge hoofdhuid. Veel shampoos en behandelingen tegen deze symptomen verlichten in eerste instantie wel de hoofdhuid, maar maken het daarna vaak alleen maar erger. Briogeo is het eerste merk dat uitkomt met een baanbrekende exfoliërende shampoo: de Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Shampoo uit de Scalp Revival™ range! Door middel van charcoal/houtskool en biotin wordt je hoofdhuid goed gereinigd en wordt je hoofdhuid weer in balans gebracht.

Ontdek de lijn
 
Briogeo facts:
- Briogeo denkt niet alleen aan je haar, maar ook aan het milieu. Zelfs alle verpakkingen zijn 100% gerecycled en sustainable!
- Brio is een Italiaans woord voor ‘vol van leven’ en geo is een Latijns woord dat ‘van de aarde en natuur’ betekent. Samen zijn ze alles waar Briogeo voor staat; natuurlijke haarverzorging zonder concessies te doen op de werking.