Naar boven

New Cult Alert

Door COSMANIA - 29 maart 2019

Lavido, het nieuwe cult beauty brand uit Tel Aviv | COSMANIA

Lavido, het nieuwe cult beauty brand uit Tel Aviv

Lavido is in 2003 in de Galilea-vallei van Israël opgericht door kruidenspecialist Ido Magal. Hij groeide op met planten en dieren en werd al jong verliefd op de natuur. Na zijn studie chemische en plantaardige chemie, verruilde hij de stad voor het platteland en begon een kwekerij waar hij natuurlijke ingrediënten verbouwt en de Lavido gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten ontwikkelt en produceert. Met gebruik van gecertificeerde biologische essentiële oliën, effectieve en uitgebalanceerde blends en eigen innovatieve en vooruitstrevende technologieën. Daarbij zijn de Lavido producten vegan-friendly, glutenvrij, dermatologisch getest en klinisch bewezen! Lavido kan dus vol overtuiging zeggen; ‘So we don’t just make claims - we make change!

Lavido's Rejuvenating Serum

Onder de grote groep trouwe volgers bevindt zich onder andere ook Gwyneth Paltrow die het Lavido Rejuvenating serum in haar top 10 beste gezichtsoliën ter wereld heeft staan! Met meer dan 19 plantextracten zorgt Lavido’s Replenishing Face Serum voor een extra toename van hydratatie tot wel 35%. Daarnaast tonen klinische tests aan dat het de stevigheid en elasticiteit verbetert. Word jij de volgende fan? Wij zijn het in ieder geval wel!

Kom gratis kennismaken met Lavido en hun heerlijke flash-facials. Op zaterdag 6 april staat tussen 12.00-17.00 uur de Lavido skincare specialiste in onze winkel voor je klaar!

- je kunt je opgeven door te bellen naar: 020 7184119, of te mailen naar: ditwilikvragen@cosmania.nl, om zeker te zijn van een plekje, maar je kunt ook langskomen gedurende de dag
- we zorgen ervoor dat je make-up professioneel wordt verwijderd en na afloop weer wordt aangebracht

We zien je graag bij COSMANIA aan de Herenstraat 19 in Amsterdam!