Naar boven

New mom must-haves

Door COSMANIA - 05 mei 2022 - COSMANIA Buzz , Haircare , Huidverzorging , Make-up , Slapen
Mother's day favorites

Hi, even voorstellen: ik ben Tatjana – content marketing manager bij COSMANIA. Op eerste Kerstdag 2021 ben ik bevallen van de allerleukste zoon ter wereld (vind ik dan hé). Mijn beauty routines waren uitgebreid en daar zou geen verandering in komen als die kleine er zou zijn. Bij mij zou alles anders gaan - natuurlijk. Haha, fout gedacht! Ook mijn leven blijkt een cliché te zijn. Alles moet snel en effectief. Me-time? Dat bestaat amper meer. Vind ik het erg? Nee hoor. Maar mijn beauty routine is dus wel behoorlijk aangepast. In het kader van Moederdag heb ik mijn favorieten voor je verzameld. Scheelt jou weer tijd met uitzoeken. Hopelijk heb je er iets aan!

 
Lekker fris

Elke dag een verrassing: is er tijd om te douchen? Hiervoor maak ik dus altijd tijd! Het mini moment voor mezelf wordt extra fijn met Coastal Cypress & Sea Fennel Bath & Shower Gel van Molton Brown. Tip: rolt jouw baby nog niet? Leg het aankleedkussen op de grond zodat je baby naar je kan kijken tijdens het douchen. Vindt de mijne leuk.

Shop Shower Gel
 
Als je niet kan slapen in de nacht

Dat je minder (amper) slaapt met een baby, hoef ik jou niet uit te leggen. Ik gebruik daarom voordat ik naar bed ga en als ik opsta Retinol2ndG eye rescue van LOOkX. Rimpels worden verminderd, donkere kringen en vochtophopingen aangepakt, en je huid wordt zachter, gladder en elastischer. Kortom: alles wat ik nodig heb.

Shop Eye Rescue
 
Goedemorgen

Was de nacht heel heftig? Banana Lowlighter to the rescue! Door de warme, gele ondertoon kun je gemakkelijk donkere kringen camoufleren. Zorgt voor een lekker frisse uitstraling. Mijn collega’s vragen nooit of ik slecht geslapen heb. Zal het door deze lowlighter komen?  

Shop Lowlighter
 
I’ve got the power

Slaapt jouw baby overdag in zijn/haar bedje? Lucky you! Doet mijne niet, dus zet ik gemiddeld 20 000 stappen op een dag - want de kinderwagen slaapt natuurlijk wel heerlijk. Maar goed, jij kan misschien dus wél een power nappie doen. Met This Works Sleep Power Nap Spray haal je het maximale uit je power nap, het belooft vermoeidheid te verminderen. Klinkt als een droom!

Shop Power Nap Spray
 
Lekker kleurtje

Mijn go to product! Mijn bleke huid fris ik in de ochtend op met CC Water van Erborian. Het geeft niet alleen een lekker verfrissend gevoel, het hydrateert en egaliseert mijn huid. Bevat bovendien ingekapselde pigmenten en verbetert dus zo mijn teint en laat een dewy glow achter. Ik kan niet zonder.

Shop CC Cream
 
Bad hair life

Weet je nog die heerlijke haardos die je tijdens de zwangerschap had? Daar blijft dus weinig van over. Ik dacht dat ik de dans zou ontspringen, maar ook ik sta nu dagelijks de tegel drain van de douche leeg te halen (zonder overdrijven!). Deze shampoo van Living Proof geeft me het gevoel dat er nog enigszins iets overblijft van mijn haren…

Shop Shampoo