Naar boven

New month, new products

Door COSMANIA - 27 januari 2023 - COSMANIA Buzz , Haircare , Huidverzorging , Make-up , Parfums

Happy new products 

We vullen ons assortiment continu aan met de mooiste, nieuwste producten zodat jouw beauty stash up-to-date blijft. Kun je ons aanbod soms niet bijbenen? No problem! Elke maand selecteren wij zes nieuwe producten die we in de spotlights zetten. Hieronder ontdek je de zes producten die in februari een plekje in ons hart (en op de toilettafel) veroverd hebben. Zit er iets voor je bij? 

 
Vrije man

Fan van Costume National Homme? Probeer dan ook eens de nieuwe geur Free d’Homme. Een energiek parfum met o.a. citroenolie, die spannend blijft door leerachtige tonen. Perfect voor de moderne man!

Shop Parfum
 
Nude

Je lippen verzorgen en een tikje kleur meegeven? Probeer Tinted lip serum Nude van LOOkX, een combinatie van lipgloss en balm met lichte dekking en een glanzend effect. Het hydrateert droge & gebarsten lippen in no-time!

Shop Lip serum
 
Lekker fris

Eén van onze Malin+Goetz bestsellers is nu in XXL variant beschikbaar! We hebben het over de heerlijk hydraterend en verfrissende Peppermint shampoo, geschikt voor alle haar- en hoofdhuidtypes. Wees er snel bij, we hebben de voorraad al aan moeten vullen!

Shop Shampoo
 
Vitamine C

Pai Labs is het label waar Pai Skincare experimenteert, innoveert en probeert. Nieuw is de Stabilised Vitamin C 20% Brightening Booster met een sterk geconcentreerde dosis vitamine C om de doffe en gevoelige huid te laten stralen zonder te irriteren.

Shop Booster
 
Zacht & soepel  

De ruwe textuur en vlekkerige teint van jouw lichaam is verleden tijd met Paula’s Choice 5% Niacinamide Body Serum. Het lichaams-serum egaliseert je huidteint, vervaagt hardnekkige vlekjes en hernieuwt de vochtbarrière van je huid. Voor een gladde, soepele huid. Tip: gebruik direct na het scheren.

Shop Body Serum
 
Beauty tool  

Wil jij de dermaplaningbehandeling thuis proberen? The Coucou Club Dermaplaning Exfoliator maakt het mogelijk. Met deze exfoliërende tool verwijder je gemakkelijk en pijnloos dode huidcellen en baby-gezichtshaar voor een stralende, egale en gladde huid. 

Shop Exfoliator