Naar boven

Nieuw bij Cosmania: VENN!

20 juli 2020 - Huidverzorging

Nieuw bij cosmania: VENN! 

Jaaaaa, het is zover! VENN is eindelijk te koop in Nederland, bij COSMANIA! De vijf high-tech en klinisch bewezen verzorgingsproducten gaan zeker een plek veroveren op jouw bathroom shelf. De cleane producten zijn ontwikkeld om een tijdrovende skincareroutine te stroomlijnen en te voorkomen dat ingrediënten elkaar tegenwerken. 

 
 
Het ontstaan van VENN 

Brian Oh, een bedrijfsadvocaat in New York City, had dringend behoefte aan een huidverzorgingsroutine die niet alleen effectief, maar ook veilig en efficiënt was. Brian's eigen dagelijkse routine met meerdere stappen was nogal over the top – met o.a. een toner, essence, serum, ampullen, een moisturizer, crème en olie – en hij was vastbesloten om een oplossing te vinden die beter aansloot bij zijn drukke leefstijl. Het resultaat? VENN! VENN is gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek en innovatie op het gebied van huidverzorging. Brian Oh werkt samen met de meest vooraanstaande chemicus van de huidverzorgingsindustrie in Zuid-Korea. VENN is clean, geworteld in de wetenschap, geactiveerd door de natuur en afgestemd op de moderne levensstijl. VENN ontwikkelt daarom producten met het echte leven in gedachten, waarbij efficiëntie en gemak voorop staan.

 
Effectief & eenvoudig

Een typische huidverzorgingsroutine vereist het aanbrengen van meerdere producten in lagen - een tijdrovende, inefficiënte en ongemakkelijke manier om de huid te verzorgen, zo vindt VENN-oprichter Brian Oh. Daarnaast worden veel huidverzorgingsproducten aangeboden in talloze varianten, voor verschillende huidtypes en diverse huidproblemen. De missie van VENN is om de eenvoud van huidverzorging te herstellen zonder de effectiviteit in gevaar te brengen, met gebruik van cleane ingrediënten en gepatenteerde technologiën.

Wetenschap & technologie

Met de Concentric Technology als hoeksteen onderzoekt en ontwikkelt VENN voortdurend ingrediënten en formules om een effectievere en efficiëntere benadering van huidverzorging te ontwikkelen. Deze technologie is toegepast in alle vijf VENN-producten en is als volgt opgebouwd:

CONCENTRIC TECHNOLOGY
Samengesteld uit drie gepatenteerde technologieën die elkaar versterken zodat ingrediënten effectief worden opgenomen en in de huid op de juiste plek worden afgeleverd. 
Delivery Technology: zorgt voor een effectieve afgifte van de ingrediënten zodat er merkbare resultaten ontstaan. 
Solubilization Technology: verandert moeilijk oplosbare ingrediënten die niet door de huid opgenomen kunnen worden in werkstoffen die goed kunnen worden geabsorbeerd.
Hydration Technology: voorziet zowel het huidoppervlak als de huidlagen van vocht zodat de huid voor minimaal 24 uur gehydrateerd blijft.


VENN is clean & dierproefvrij

VENN test producten op veiligheid en werkzaamheid door middel van klinische proeven en nooit op dieren: VENN is van begin tot eind dierproefvrij. Alle VENN-producten zijn samengesteld zonder synthetische geurstoffen, parabenen, siliconen, ftalaten, minerale olie, kleurstoffen, sulfaten (SLS/SLES), PEG-verbindingen, fenoxyethanol, coal tar en andere controversiële ingrediënten waarvan we geloven dat ze toxic en onveilig zijn voor de huid. Behalve de VENN Age-Reversing All-In-One Concentrate zijn alle producten vegan.

SNEL NAAR VENN