Naar boven

NIEUW! De True Skin Serum Foundation van ILIA!

Door COSMANIA - 09 maart 2018 - Make-up
De COSMANIAC’s zijn het erover eens! Iedereen wil een stralende, egale huid… en het organic beauty merk ILIA zorgt ervoor dat IEDEREEN deze kan creëren met de allernieuwste True Skin Serum Foundation.

De allernieuwste True Skin Serum Foundation van ILIA is een uitkomst! De True Skin Serum Foundation is een speciale huidverzorgende en teintcorrigerende foundation op serumbasis. Wat dit inhoudt? Nou heel simpel… met de True Skin Serum Foundation creëer jij de perfecte, natuurlijk ogende, egale en stralende huid.De True Skin Serum Foundation is een lichtgewicht foundation en kan in meerdere lagen worden aangebracht en voorziet je huid van een zijdeachtige, natuurlijke finish. Dankzij de krachtige formule met plantaardige werkingsstoffen wordt de huid bovendien gevoed. Aloë vera, rozenbottel en jojoba- en marula-olie kalmeren irritaties, verzachten roodheid, verminderen fijne lijntjes en zorgen ervoor dat de formule volledig wordt opgenomen voor een nog stralendere huid. De foundation vermindert oneffenheden en verkleint de poriën voor een egale en frisse teint.

De True Skin Serum Foundation is verkrijgbaar in 10 tinten, variërend voor een zeer lichte tot een donkere huid. Jouw ‘true-match’ zal er dan ook zeker bij zitten! Mocht je twijfelen over welke kleur het beste bij jouw huidtint past?

Hoe komt het nou dat wij zo enthousiast zijn over de nieuwe organic foundation? Als echte COSMANIAC’s konden wij natuurlijk niet wachten om de True Skin Serum Foundation te testen!

Quiera heeft een lichte huid en komt perfect uit de voeten met Tavarua SF2. Voor de wonderschone huidjes van Marije en Isabella is Texel SF3 de ideale match. Catalina SF7 geeft onze Lot een ‘flawless skin’. En mocht je nu net zo’n ‘altijd’ gebruinde huid hebben als Laura dan staat Maraca SF9 amazing.

Naast alle verschillende huidtinten hebben wij natuurlijk allemaal een ander huidtype en willen we allemaal een andere dekking! Gelukkig is dit allemaal mogelijk met deze biologische foundation. De structuur van ILIA’s True Skin Serum Foundation is dun en makkelijk op te bouwen tot een medium dekking. Kom jij onze stralende huidjes binnenkort bekijken bij ons in de winkel in Amsterdam?