Naar boven

NIEUW: Living Proof Curl-lijn

Door COSMANIA - 24 juni 2021 - Haircare

NIEUW: Living Proof Curl-lijn

Heb jij krullen? Dan weet je hoe lastig het kan zijn om ze te stylen. Mooie krullen, krijg je alleen van mooi haar! Bij Living Proof hebben ze daarom de Curl lijn ontwikkeld. Zoals de De Curl Elongator, deze rijke, conditionerende styler definieert en ontwart zelfs de meest pluizige krullen. Het zorgt direct voor zacht en glanzend haar, terwijl de kracht en gezondheid van het haar wordt verbeterd. Voor een gezond, pluisvrij resultaat op korte én lange termijn.

Shop Curl Elongator
 
Gezonde krullen

Deze crème-achtige shampoo reinigt het haar op een zachte wijze en zorgt voor sterke, gedefinieerde krullen direct na het wassen. Maakt het haar grondig schoon zonder beschadigingen en pluis te veroorzaken. Bevat hydraterende ingrediënten voor krachtige, gezonde krullen.

Shop Curl Shampoo
 
Gehydrateerd haar

Hydraterende conditioner die is ontwikkeld om schade aan het haar te voorkomen. Bevat een mix van ingrediënten die licht genoeg zijn om fijner haar niet te verzwaren. In combinatie met hydraterende ingrediënten, zorgt het voor perfect gedefinieerde krullen die gezond en sterk zijn.

Shop Curl Conditioner
 
Langdurige hold

Wil jij dat jouw kapsel een langdurige hold heeft, zonder dat je haar verzwaard wordt? Met deze lichtgewicht styling gel blijven krullen zacht en flexibel, terwijl het vocht afstoot om je style langer te behouden. Bevat een conditionerende blend die het haar gezond en gehydrateerd houdt.

Shop Curl Defining Gel
 
Softe hold

Ga jij voor een softe hold? Probeer de Curl Enhancer, deze lichtgewichte, conditionerende styler is ontwikkeld om golvend haar te definiëren, pluis te verminderen en controle te geven. De evenwichtige formule verzwaart het haar niet.

Shop Curl Enhancer
 
Pluisvrij

Voor gedefinieerde krullen pak je de Curl Definer. Het verzorgende styling product met o.a. sheaboter en aminozuren, biedt de perfecte conditionering om het haar te versterken en pluis te verminderen. Voor veerkrachtige, glanzende en pluisvrije krullen.

Shop Curl Definer
 
Happy hair

Ga voor glans, zachtheid en flexibiliteit met de Curl Moisturizing Shine Oil. De snel absorberende, silicoonvrije olie is geformuleerd met een mix van 5 oliën die natuurlijke vetzuren en lipiden van het haar na bootst om effectief te verzorgen en pluis te verminderen.

Shop Curl Moisturizing Shine Oil