Naar boven

Nieuwe producten: Mei

Door COSMANIA - 04 mei 2023

Nieuwe producten 

Ons assortiment is continu in beweging. Het team van COSMANIA vindt niets leuker dan het vinden van absolute beauty must-haves die we aan onze shop willen toevoegen. We hebben daarom weer eens vijf producten geselecteerd die je gewoonweg wil hebben: van Anti-Chafe Stick tegen schurende dijen tot een Cordless Hair Straightening Brush voor stijl haar on the go. Het zijn allemaal producten die je leven makkelijker maken en je beauty routine leuker. Welke wil jij proberen?  

 
Dijenkletser

Je kan niet wachten om ‘m weer uit de kast te trekken: je favoriete zomerjurkje. Waar je geen zin in hebt? Schurende dijen! Daarom lanceert FAB de Anti-Chafe Stick. De stick met o.a. shea butter en colloidal oatmeal, heeft een gladde, niet-vette glide en zorgt voor minder wrijving van de huid.  

Shop Anti-Chafe Stick
 
On the go

Deze draagbare stylingborstel stop je voortaan standaard in je tas zodat je overal en altijd je haar recht kan maken, polijsten en ontkroezen! Het is een eenvoudig te gebruiken hete borstel die je haar niet droog of beschadigd laat aanvoelen. 

Shop Cordless Brush
 
LED it be

Deze innovatieve beautytool zorgt voor een gladde, egale huid zonder puistjes of oneffenheden. Met de verschillende LED standen rekent deze tool af met acne-veroorzakende bacteriën in slechts 3 minuten! Heeft een handig formaat waardoor je ‘m overal mee naartoe kunt nemen.  

Shop LED device
 
Stronger

Deze wonderolie speciaal voor de wenkbrauwen stimuleert de groei en versterkt de haartjes. De mix van biologische jojoba-, biologische argan-, sesam- en ricinusolie werken samen om de wenkbrauwen te verdikken en te hydrateren, terwijl ze een natuurlijke groei stimuleren. 

Shop Brow Oil
 
Drop it 

De populaire Rodial Drops, zijn nu ook verkrijgbaar in deluxe formaat. Zo kun je de Drops makkelijk uitproberen en/of mee op reis nemen. We hebben o.a. de Retinol, SPF50, Collagen en Soft Focus Drops in het assortiment. Welke variant ga jij proberen? 

Shop Drops