Naar boven

Nothing a fake tan can’t fix

Door COSMANIA - 22 maart 2023

Lekker kleurtje

Het zonnetje is er nog niet, maar verlang jij wel naar een zomerse gloed op jouw huid? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment ‘bruin zonder zon’ en andere glowy producten. Je kunt kiezen uit een product voor je gezicht, lijf of allebei. Een product wat je weer afspoelt, of wat langer blijft zitten – alles is mogelijk. We hebben een aantal producten voor je geselecteerd en onderstaand op een rijtje gezet. A good tan fixes everything! 

Shop Fake Tan 
 
Prachtige poeder

Dit poeder geeft de huid het hele jaar door een sun kissed glow en maakt door de toegevoegde paardenkastanjebloem fijne lijntjes minder zichtbaar. Het poeder is mat maar de soft focus parelpigmenten zorgen voor een subtiele glow. Verkrijgbaar in: Drawn In, een light medium tan en Novelty, een dark medium tan.

Shop Poeder
 
Bonus

Deze verzorgende zelfbruiner werkt net zo hydraterend en voedend als een dagcrème en als bonus krijgt het gelaat een natuurlijk ogende bruine teint. De romige geltextuur glijdt supergemakkelijk over de huid, zonder vlekken achter te laten.

Shop Face Cream
 
Boost je body

Geef jouw lijf een prachtige zomerse tint! De goudbruine kleur ontstaat al binnen één uur, geeft niet af, stinkt niet, bevat geen oranje gloed en houdt langdurig aan. De formule met plantaardig hyaluronzuur en super voedende vitaminen A, C, B3 en E is bovendien vegan! 

Shop Self Tan Foam
 
Drop it

Meng deze druppels met jouw favoriete moisturizer voor een natuurlijk sunkissed effect, of gebruik alleenstaand voor een intense bronze look. Zorgt niet alleen voor een verhelderende glow, maar verzacht en hydrateert ook de huid. Heel mooi als verzorgende highlight voor op de jukbeenderen, neusbrug en slapen bijvoorbeeld. 

Shop Drops
 
Intensify  

Gebruik deze Hyaluronic Tan Drops als serum of meng met jouw favoriete moisturizer voor een natuurlijke, egaal bruine teint. Bepaal hierbij zelf hoe donker je wil gaan: 3-5 druppels zorgen voor een bronzen gloed en 10 druppels voor een rijkere kleur.  

Shop Tan Drops
 
Foundation voor je benen

Deze miracle cream verbetert meteen de huid van je benen en helpt onvolkomenheden, huidverkleuringen en littekens te verminderen. Het is een soort van 'huidverbeterende foundation voor je benen', maar geen zelfbruiner! 

Shop Miracle Cream