Naar boven

Ontdek Comme Ça Skincare bij COSMANIA

Door COSMANIA - 04 oktober 2021 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

Luxe huidverzorging voor de meest gevoelige huid

De oprichter van Comme Ça Skincare had genoeg van de allergische reacties die ze kreeg bij het gebruik van reguliere huidverzorgingsproducten. Ze besloot haar eigen huidverzorgingsproducten te maken van alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten die de huid voeden en beschermen. De luxe, natuurlijke en uiterst effectieve huidverzorgingsproducten voor zelfs de meest gevoelige huid waren geboren. De producten worden in kleine hoeveelheden gemaakt in het laboratorium in Amsterdam om ervoor te zorgen dat ze altijd zo vers mogelijk zijn.

Shop Comme Ça Skincare
 
Meest pure vorm van vitamine C

Strooi La Vitamine C Powder in je handpalm door 2 à 3 keer met het flesje te schudden en meng het met een paar druppels water en je gezichtscrème. Het werkt als een superfood voor de huid en heeft veel voordelen: het vermindert fijne lijntjes en hyperpigmentatie, egaliseert de huid & nog veel meer.

Shop Powder
 
Zeldzame & kostbare olie

La Prickly Pear Seed Oil is een luxe gezichtsolie, gemaakt van 100% biologische, koudgeperste cactusvijgzaadolie van de allerhoogste kwaliteit. De hoge concentratie linolzuur (>70%) herstelt de huidelasticiteit, hydrateert, verzacht en vermindert de zichtbaarheid van hyperpigmentatie.

Shop Oil
 
Heerlijk verwenmoment 

Wil jij een prachtige, gezonde huid met jeugdige glow? Probeer het Le Youth Sérum een schitterende blend van plantaardige oliën, algen en plantextracten met unieke eigenschappen. Het vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes & rimpels, verstevigt & hydrateert en verzacht en maakt de huid soepel.

Shop Serum
 
Alles-in-één oplossing

Weet jij niet wat je moet kiezen? Probeer de producten allemaal! Le Mini Glow Collection bestaat uit drie bovengenoemde producten (La Vitamine C Powder 2,5 g, Le Youth Sérum 10 ml en La Prickly Pear Seed Oil 10 ml) in reisvriendelijke formaten. Ideaal voor vakantie of om uit te proberen!

Shop collection