Naar boven

Ontdek Love Sleep, to switch you off and turn you on!

Door COSMANIA - 03 februari 2020 - COSMANIA Buzz , Slapen


Claim de slaapkamer weer voor slaap en intimiteit met een 100% natuurlijke Superblend van Ylang Ylang en Patchoeli, ‘to switch you off and turn you on’!
Voor de ‘geboorte’ van de smartphone nog niet eens zo heel lang geleden, was de slaapkamer nog een plek voor fysiek contact, ontspanning en herstel. Inmiddels wordt hier in onze digitale wereld meer gescrolled dan gesekst. Voor velen van ons is het laatste wat we zien voor we in slaap vallen niet onze partner, maar onze telefoon.

Bij This Works begrijpen ze de connectie tussen seks, slaap en welzijn. Als experts op het gebied van slaap en ons circadiaanse ritme introduceren ze daarom nu Love Sleep. Deze productlijn voor de slaapkamer is ontwikkeld om het niveau van ontspanning voor het slapen gaan te verhogen en intimiteit te stimuleren: de oplossing tegen digitale connectie en voor betere slaap en betere relaties.

This Works Love Sleep is ontwikkeld om de kloof tussen seks en welzijn te overbruggen. Het verbetert intimiteit, saamhorigheid en zelfvertrouwen en ondersteunt tegelijkertijd een goede nachtrust. Het Love Sleep-assortiment is bedoeld om je omgeving voor het slapengaan te veranderen, waardoor je meer openstaat voor plezier en je de zorgen van de dag loslaat. Want voor ‘App-en’ was er nog ‘aanraking’ en voor ‘likes’ was er lust… Het is tijd om de slaapkamer opnieuw op te eisen voor seks en slaap! 

Switch off, turn on!

Claim de slaapkamer weer voor slaap en seks met de This Works Love Sleep Pillow Sray, een 100% natuurlijke Superblend met Ylang Ylang en Patchoeli om hersengebieden te activeren die samenhangen met plezier, genot en ontspanning. Voeg een nachtelijk ontspanningsritueel toe om een gevoel van welzijn te versterken en de weg vrij te maken voor plezier, intimiteit en slaap. Spray over je kussen in de avond voor het slapengaan, zodat je de dag kunt loslaten en je kunt concentreren op de dingen die er écht toe doen, zoals genieten van de tijd in je slaapkamer. 

Shop
 
In the mood? 

Ontdek de This Works Love Sleep Bedroom Blend: een sensuele, 100% natuurlijke, pure etherische olie met de Superblend van Ylang Ylang en Patchoeli. Bewezen ontspannend en kalmerend wat intimiteit en slaap bevordert. Dim het licht, switch off van de dagelijkse beslommeringen en laat deze aroma-therapeutische geur je meevoeren in de mood voor seks en slaap. De geur is gemakkelijk in je avondritueel te integreren en moedigt je aan om je slaapkamer terug te claimen voor de dingen die er elke nacht toe doen. Deze aroma-therapeutische geur herstelt een gezond evenwicht in je slaapkamer en je nachtelijke routine. Voor een betere slaap en frissere ochtenden.

Shop
 

Need to relax? 

Keep rollin' met de This Works Love Sleep Breathe In: een aroma-therapeutische, 100% natuurlijke roll-on met de Superblend van Ylang Ylang en Patchoeli om je te helpen ontspannen en in de stemming te komen voor intimiteit. Om jezelf uit je werkmodus te halen en in de stemming te komen voor intimiteit, seks en slaap rol je deze mix van oliën over de binnenkant van je polsen, in je hals en over je slapen in de uren voor het slapengaan. Het zachte aroma is ontwikkeld om je te helpen je avonden weer op te eisen voor de dingen die er echt toe doen en de zorgen van overdag te parkeren. Naar bed gaan zonder je te ontspannen, kan betekenen dat je een groot deel van je stress, zorgen en remmingen van overdag meeneemt. Hierdoor wordt het veel moeilijker om van de avond en van je partner te genieten. Ga in plaats daarvan naar bed met deze natuurlijke mix van etherische oliën die zijn samengesteld om de slaapkamer terug te winnen voor seks en slaap.

Shop
 
Set the scene

Gebruik de This Works Love Sleep Seduction Candle en creëer een sfeer van connectie. Dim het licht en ‘switch off’ met deze 100% natuurlijke, romantische, sensueel geurende kaars voor meer intieme nachten. Doe het licht uit en ‘switch off and turn on’. Deze prachtige kaars bevordert een gevoel van well-being, vermindert zorgen en helpt je om in de stemming te komen voor seks, intimiteit en een vredige slaap.

Shop
 

Het is tijd om de slaapkamer opnieuw op te eisen voor seks en slaap! Ontdek This Works Love Sleep!