Naar boven

Pep voor je huid! NIEUW van Peter Thomas Roth: Peptide 21!

Door COSMANIA - 08 juni 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging
 
 
 


JE HUID NET ZO JONG ALS JIJ JE VAN BINNEN VOELT

Nieuw bij COSMANIA: de Peptide 21 producten van Peter Thomas Roth! De Peptide 21 Wrinkle Resist Serum en de Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel Pads bevatten maar liefst 21 verschillende peptiden en neuropeptiden die niet alleen rimpels aanpakken maar ook de huid verstevigen. Dus wil je met meetbaar resultaat werken aan je huid? Aan de slag dan met deze peptideboosters!

Baanbrekende formules
De huidverzorgingsproducten van Peter Thomas Roth hebben een sterke reputatie van baanbrekende formules met wetenschappelijk bewezen werking. Of zoals Peter T. Roth het zelf zegt: 'Mijn filosofie is simpel. Baanbrekende formules. Verbluffend resultaat.' Voor zijn award-winning producten combineert Peter Thomas Roth sinds 1993 oude Hongaarse gebruiken met geavanceerde technologie uit de 21e eeuw tot de effectieve skincare die doet wat het belooft. Zoals de onlangs gelanceerde Peptide 21 producten: het Peptide 21 Wrinkle Resist Serum en de Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel Pads. Deze namen klinken best ingewikkeld, vandaar dat we de producten hier onder de loep nemen om de ingrediënten en hun werking uit te leggen.

Wat zijn peptiden en wat doen ze?
Peptiden zijn kortgezegd deeltjes van eiwitten. Collageeneiwitten komen van nature het meeste voor in de huid, ze helpen om de huid stevigheid en structuur te geven. Door lokaal een product met collageenondersteunende peptiden aan te brengen, worden fijne lijntjes, rimpels en verslapping minder zichtbaar. Aan de Peptide 21 producten zijn ook neuropeptiden toegevoegd. Dit zijn communicatoren in het lichaam die samenwerken met neuronen (bepaalde zenuwcellen). Het resultaat is een ontspannen huid die er gladder uitziet. Een effect als Botox maar dan op een natuurlijke en subtiele manier! Tenslotte zijn er gamma-eitwitten toegevoegd, afkomstig van de Aziatische Nattogom. Dit ingrediënt zorgt voor een zichtbare verbetering van de elasticiteit, glans, een ongelijkmatige teint en de huidtextuur.

IK WIL PEPTIDEN
 

Het Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum

Het nieuwe Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum bevat een baanbrekende formule die de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert voor een jongere, stralendere uitstraling. De formule bestaat voor maar liefst 73% uit een complex van 21 peptiden, neuropeptiden en gamma-eiwitten! Dit anti-aging serum pakt effectief elk deel van het gezicht en de hals aan voor een 3D resultaat. Niet alleen worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar, ook wordt de huid compacter en strakker. Naast het peptidencomplex bevat Peptide 21 Wrinkle Resist Serum hyaluronzuur, squalaan en de vitamines A, C en E. Breng het Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum twee keer per dag aan op een gereinigd gezicht, masseer het ook in de huid van de hals.

SHOP HET SERUM
 

De Peter Thomas Roth Peptide 21 Exfoliating Peel Pads

De Peter Thomas Roth Peptide 21 Exfoliating Peel Pads zitten boordevol aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van huideigen peptiden en helpen het uiterlijk van grove poriën, een ongelijkmatige teint, fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De pads zijn zo ontworpen dat ze de huid niet alleen exfoliëren voor een natuurlijke glow maar ook voorbereiden op de rest van je gezichtsverzorging. Producten worden na het gebruik van de pads beter en dieper opgenomen. Het exfoliërend complex van 20% phytic acid, salicylic acid (BHA) en sodium lactate zorgt voor een gezondere, jonger uitziende huid. De vitamines A en E bieden antioxiderende voordelen, terwijl kamille en groene thee de huid kalmeren en verzachten. Met effect: de huid ziet er al snel stralend, glad en gerevitaliseerd uit! De pads zijn geurvrij, alcoholvrij en pH-neutraal. Gebruik de Peter Thomas Roth Peptide 21 Exfoliating Peel Pads in eerste instantie 1 tot 3 keer per week. Bouw vervolgens op tot dagelijks gebruik. Swipe met een pad over het gezicht, de hals, het decolleté en de bovenkant van de handen. Laat 1 tot 3 minuten inwerken en spoel grondig met water om het exfoliërende proces te stoppen en dep droog. Lichte tintelingen na het aanbrengen is normaal. Na het afdrogen breng je een serum en/of crème aan die bij je huidtype past. Omdat de pads exfoliërende zuren bevatten die je huid gevoeliger maken voor verbranding door de zon, adviseren wij je om elke dag een zonnebrandcrème aan te brengen op het gezicht, de hals en de handen.

SHOP DE PADS