Naar boven

Prepare for Valentine

Door COSMANIA - 05 februari 2020 - COSMANIA Buzz , Haircare , Huidverzorging , Make-up , Slapen

Get Valentine Ready

Ben jij al helemaal klaar voor Valentijn? Op jouw valentijn date wil je er natuurlijk wel op-en-top uitzien! No worries, wij helpen je graag een handje om date proof te zijn! Met de fijnste verzorgingsproducten en de mooiste make-up zorg jij ervoor dat je er stralend uitziet voor jouw Valentijn. Of ga voor een van de leuke en aantrekkelijke 'altijd-goed' voordeelsets voor hem of haar! En natuurlijk kun je gebruik maken van onze inpakservice en doen we een (als je dat wil: anoniem) handgeschreven kaartje bij je bestelling!

LAAT JE INSPIREREN
 

De perfecte cadeaus voor hem

Valentijnsdag is dé dag om jouw grote liefde in de watten te leggen, maar een cadeau voor hem vinden kan lastig zijn. Scoor punten en leg jouw partner op 14 februari éxtra in de watten met de fijnste mannen musthaves.

VIND CADEAUS VOOR HEM
 
De perfecte cadeaus voor haar

Love is in the air! Ook het perfecte Valentijns cadeau voor een vrouw is niet altijd makkelijk, want waar maak je haar nou écht blij mee? Een fijn masker, een heerlijke kaars of een mooie lipstick? Wij geven je met alle liefde Valentijn inspiratie!

VIND CADEAUS VOOR HAAR
 
 

Succes gegarandeerd: Valentijn voordeelsets

De mooiste Valentijns producten voordelig shoppen? Dat doe je bij COSMANIA! Wij hebben de beste Valentine-proof producten samengevoegd in ultra-fijne voordeelsets. Geef je het cadeau of hou je het voor jezelf om je voor te bereiden op dé dag van de liefde? Kies ervoor om jou producten in te laten pakken en wij toveren je bestelling om tot een echt ‘presentje’ en jij maakt het persoonlijk met je zelfbedachte cadeautekst. 

GA NAAR DE VALENTIJN VOORDEELSETS