Naar boven

SachaJuan Haircare, het perfecte haar duo

Door COSMANIA - 25 september 2018 - Haircare

Zijdezacht en glanzend als de zee op een zomerdag wordt je haar met de verzorgingsproducten van dit Zweedse celebrity kappersduo. Sacha Mitic en Juan Rosenlind, kappers met een internationaal trackrecord waar je ú tegen zegt, zijn het brein achter SachaJuan haircare. Met hun enorme ervaring zowel in salons als in hun stylingwerk voor modeshows en shoots in Vogue, Glamour, The New Yorker en Allure Magazine vonden ze het in 1997 tijd voor hun eigen salon. Een voormalige kunstgalerie werd door architect Tomas Ericsson omgetoverd tot SachaJuan salon en ‘place to be’.
In 2003 geven ze vorm aan hun droom: ze ontwikkelen en ontwerpen een eigen SachaJuan productlijn omdat ze goede, kwalitatieve haarproducten missen die makkelijk toegankelijk zijn voor de consument.

SachaJuan haircare producten zijn gebaseerd op de Ocean Silk Technolgy: een voedende mix van eiwitten en mineralen extracten afkomstig van zee-algen die je haar een zijdezacht gevoel geeft.
Gecombineerd met andere actieve ingrediënten helpen de extracten de haarschubben te sluiten en de vochtbalans te herstellen. Deze technologie zorgt dat je haar, dat veel te verduren heeft van allerlei invloeden zoals borstelen, föhnen en wassen, tot in de puntjes verzorgd wordt. Het helpt de keratine (eiwit in de buitenste laag) in het haar te herstellen met een combinatie van aminozuren. Het hydrateert, ontwart, beschermt en geeft het haar volume zonder te verzwaren, waardoor het er natuurlijk gezond en glanzend uitziet. Daarbij voorkomt het jeuk en irritatie op de hoofdhuid. Ook geeft het je haar z’n maximale glans terug en geeft het meer body, kracht en elasticiteit. De producten van SachaJuan ruiken heerlijk en geven je een gevoel van luxe bij gebruik. Ideaal voor alle haartypes zowel natuurlijk als gekleurd.

Het minimalistische verpakkingsdesign combineert de look van bruine glazen flessen uit de traditionele geneeskunde en de witte eenvoud en elegantie uit hun salon tot een stijlvol geheel.
Alle shampoos, conditioners en styling producten, worden vlakbij Stockholm geproduceerd. Naast Zweden, waar het merk een groot succes is, worden SachaJuan producten verkocht in Amerika, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Korea en Noorwegen. En nu gelukkig dus ook in Nederland! Ontdek hier alle producten van SachaJuan haircare!