Naar boven

Santa Eulalia Barcelona Perfumes, gebottelde Spaanse passie!

Door COSMANIA - 15 oktober 2018 - Parfums

Globetrotters, modekenners uit alle hoeken van de wereld en gepassioneerde fans van Santa Eulalia Barcelona opgelet! In 2014 lanceerde dit legendarische Spaanse mode-warenhuis vier prachtige geuren. Stuk voor stuk een uitnodiging om het maximale uit het leven te halen. Uitingen van de ziel die de zinderende energie en warmte van het buitengewone Barcelona weerspiegelen.

Santa Eulalia opende in 1843 haar chique deuren op de elegante boulevard Passeig de Gracia. De plek waar men een verfijnde kennis van high-end fashion graag laat zien. Met 170 jaar geschiedenis en als één van de eerste modewinkels met een in-house tailoring afdeling van maar liefst 150 vierkante meter, is Santa Eulalia Barcelona een mix van oud en nieuw. Een ingetogen tempel van luxe. De Catalanen houden van de ingetogen stijl van Santa Eulalia, net zoals de nieuwe generatie van modeliefhebbers dat doet. 

Santa Eulalia Barcelona Perfumes heeft deze luxe en ingetogen stijl nu ook gevat in hun geuren. Verschillende stemmingen, verschillende gevoelens, verschillende beschouwingen van de wereld, verschillende geparfumeerde routes die hulde brengen aan de Catalaanse hoofdstad door een verrassende keuze aan ingrediënten. De geuren liggen besloten in een minimalistische schatkist gecreëerd door grafisch ontwerper Mario Eskenazi, liefhebber van typografie en een meester in modern design. 

We zijn trots dat COSMANIA één van de eerste verkooppunten ter wereld is van Santa Eulalia Barcelona Perfumes! Ontdek hier alle geuren van dit Spaanse parfumhuis.