Naar boven

Self-care is a priority

28 december 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Slapen

Treat yourself

Ook tijdens deze tweede lockdown is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Jezelf af en toe goed verwennen hoort daarbij. This Works heeft een fantastische Stress check-lijn om stress te verminderen en Sleep-lijn om slaap te verbeteren. Onderstaand hebben we een selectie gemaakt van nog meer producten die voor ontspanning van lichaam en geest zorgen.  

Shop self-care
 
Wegdromen

The|Tides Dream Catcher Body Bath & Foot Soak helpt slaapproblemen, spierspanning, angst en stress te verminderen. De kalmerende en relaxende Bath & Foot Soak geeft je een rustgevend en stabiliserend gevoel voor als je je moe en gestrest voelt.   

Need it
 
Knipoog

Vermoeide ogen omdat je de hele dag naar een scherm staart? De Water Drench Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches van Peter Thomas Roth helpen! Deze revitaliserende patches hydrateren en verminderen fijne lijntjes, kraaienpootjes en donkere kringen rondom de ogen.  

chille blik
 
Lief voor jezelf 

Wil jij jezelf écht verwennen? Ga dan voor dit luxe serum, voedend voor je huid en voor je geest. De mix van hoogwaardige organic, cold-pressed oliën, verrijkt met 100% pure, biologische en wild geoogste etherische oliën transformeren je huid. Je huid wordt gerevitaliseerd en hersteld, terwijl het verfijnde aroma onmiddellijk de geest bereikt om stress te kalmeren.

get it 
 
Stress away

Met deze roller kun je een luxueuze spa-ervaring hebben in het comfort van je eigen huis. Het stimuleert o.a. de lymfedrainage en de productie van collageen, stimuleert de bloedcirculatie en helpt toxines te verwijderen. 

keep rolling
 
To the rescue 

Gebruik dit masker om de gestreste huid te redden en te beschermen. Het heeft een kalmerende werking en tegelijkertijd voorkomt het vroegtijdige huidveroudering. De geur van neroli, patchoeli, lavendel, vetiver en kamille helpt om de mentale en fysieke spanning & stress te verlichten. 

check it 
 
Art of sleep

'Dharma' is de wet van de kosmos en de kunst om goed te leven; waarvan rust een essentieel onderdeel is. De Mauli Sleep Dharma Pillow Mist maakt gebruik van kalmerende plantaardige essentiële oliën als bergamot, kamille, lavendel, vetiver, geranium, zoete amandel, salie en marjolein. 

slaap lekker