Naar boven

Skin and the city

Door COSMANIA - 20 september 2019
Skin and the city

Herkenbaar? Je bent de hele stad doorgeweest op je fiets en maakt 's avonds je gezicht schoon: iew, een zwart watje! Dat is even schrikken, nietwaar. Luchtvervuiling en fijnstof landen letterlijk op maar ook in je huid. Dat werkt zo: bij blootstelling aan vervuilde lucht infiltreren microscopisch kleine deeltjes tussen de cellen van de opperhuid. Hier veroorzaken ze vrije-radicalen-schade aan de omliggende cellen. Het zichtbare resultaat? Een doffe huid, ontstekingen, droogtelijntjes, pigmentvlekken, stadsacne, verstopte poriën en op termijn een versnelde huidveroudering. Gelukkig hoeft het allemaal niet zover te komen: This Works komt to the rescue met Evening Detox, het 3-stappen verzorgingsregime dat je 's avonds toepast.

Super Power

De drie producten bevatten de speciale Detox Superblend op basis van natuurlijke, actieve en essentiële oliën. Deze oliën verwijderen gifstoffen uit de huid, remmen door vervuiling veroorzaakte ontstekingen, ontstoppen poriën en egaliseren de huidtint. Je gaat met een schone, frisse huid naar bed en staat op met een stralende, veerkrachtige huid die klaar is voor een nieuwe dag in de stad.

Shop Evening Detox
 

Stap 1: Evening Detox Cleansing Water

Verwijder make-up en vuildeeltjes in één beweging met dit krachtige micellaire water. Dit is niet zomaar een watertje. Het ontstopt de poriën zonder de huid te 'strippen' of een trekkerig gevoel te geven. Daarnaast kalmeren de toegevoegde aloë vera en zoethoutwortelextract een geïrriteerde, rode huid. Vitamine B5 en hyaluronzuur verhogen het vochtgehalte en versterken de huidbarrière.

Cleansin Water
 


 
 


Stap 2: Evening Detox Spray-On Exfoliant

De tweede stap is het aanbrengen van de Spray-On Exfoliant. Dit is een leave on die je niet hoeft af te spoelen. Het bevat salicylzuur (=aspirinezuur) dat je poriën reinigt en puistjes of onregelmatigheden tegengaat. Het verwijdert op een milde manier dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en pakt lijntjes en vlekjes aan. Je denkt misschien: mwah, heb ik dit echt nodig? Nou, als je echt serieus aan een gladde huid met een mooie glow wilt werken, sla je deze stap nooit over.

Exfoliant
 Stap 3: Evening Detox Clay Mask

Dit masker op basis van malachiet en kaolienklei geeft je huid in 10 minuten een intense detox. Niet schrikken: het masker is felgroen. Het ontgiftende effect is de volgende ochtend meteen zichtbaar in de spiegel. Je poriën zijn kleiner, je huid voelt glad aan, ziet er stralend uit en is intensief gevoed. Hello you!

Clay Mask
Stap 1 cadeau!

Wil je ook voordelig aan de slag met dit stappenplan? Bij aankoop van € 60 aan producten van This Works ontvang je de This Works Evening Detox Cleansing Water -in fullsize- t.w.v. € 28 cadeau.

Onze spelregels:
-Zolang de voorraad strekt
-een actie product per bestelling
-het actie product wordt automatisch toegevoegd in je shopping basket