Naar boven

Skinimalism; Less is echt more

Door COSMANIA - 01 februari 2022 - Huidverzorging

Skinimalism

Zeg maar hallo tegen 15 minuten extra slaap tijd want de 10 stappen beauty routine is zo goed als passé. In feite heeft de huid maar heel weinig nodig. Er zijn zoveel smart beauty producten die je niet meer in laagjes hoeft aan te brengen. Een eenvoudig maar effectief beauty regime volg je met producten die ingrediënten bevatten die de huid optimaal kunnen hydrateren, het liefst een antioxidanten cocktail bevatten, de cel vernieuwing bevorderen én een SPF bevatten. Dit in combinatie met een milde reiniger zal je huid gelukkig maken. Sommige mensen zweren bij alleen een reiniger en een zonnebrandcrème maar dan wordt je beauty ritueel wel echt heel miminalistisch van. Kijk naar jouw specifieke huidverzorgingsprobleem en zoek daar het juiste product bij. Tips van het Cosmania team om je beauty stash te minimaliseren vind je hier.

 
Wonder in een flesje

Met dit ene product vervang je tot wel 6 andere huidverzorgingsproducten! De clean en vegan formule is speciaal ontwikkeld maakt jouw huidverzorgingsroutine heel simpel én effectief. De krachtige mix van antioxidanten bevat alles wat je huid maar nodig heeft. Lees vitamine E en C, peptiden, hyaluronzuur, AHA's en retinol.

Shop Resurfacing Compound
 
Exfoliant & Masker in 1

Met het Mauli Ritual Radiance Exfoliant & Mask maak je in één stap je huid fris en schoon. Meng het poeder mengen met je dagelijkse reiniger om je huid een cleaning boost te geven of meng het poeder met een paar lepels (rozen)water of melk, om zo een diep reinigend en ontgiftend masker te maken.

Shop Radiance Exfoliant & Mask
 
Draait de tijd terug

Dat lijkt een sprookje maar de Age-Reversing All-In-One Concentrate komt aardig in de buurt. Dit anti aging concentraat dat de aanmaak van collageen stimuleert, vochtverlies voorkomt en de vorming van pigmentvlekken, rimpels en huidverslapping tegen gaat bestaat voor maar liefst 89,7% uit natuurlijk verkregen antioxidanten, peptides en bioactieve stoffen.

Shop All-In-One Concentrate
 
All-in one

Maar liefst 17 botanische oliën en verzorgende boters om de extreem droge en vochtarme huid intensief te verzorgen met een eindeloos aantal gebruiksmogelijkheden van gezichtscrème en lippenbalsem tot haarpuntbeschermer, ruwe scheenbenenverzorger en nagelriemvoeding.

Shop Malin+Goetz
 
Multi moisturizer

De Dermalogica Prisma Protect SPF30 is een ware master multitasker voor de huid. De moisturizer met een breedspectrum SPF30 hydrateert intensief, beschermt tegen UV-straling, vrije radicalen en luchtvervuiling en geeft de huid een gezonde, natuurlijke uitstraling!

Shop Prisma Protect SPF30