Naar boven

Stralend 2024 in: Make-up tips voor oud & nieuw!

21 december 2023

Stralend 2024 in: Make-up tips voor oud & nieuw!

Terwijl we de laatste dagen van het jaar aftellen en plannen maken voor een onvergetelijke Oudjaarsavond, kunnen we niet vergeten dat bij een geweldige outfit ook een mooie make-up look hoort. Oud & nieuw is hét feestje van het jaar waar je volledig kan uitpakken. Kan je wel wat make-up tips gebruiken? In deze blog delen wij een aantal producten en tips, zodat jij feestelijk het nieuwe jaar in kan gaan!

 
Flawless skin 

Begin altijd met een goede basis. De Uoga Uoga BB Cream is subtiel en natuurlijk: je krijgt een egalere en gladdere huid zonder dat het eruit ziet alsof je make-up draagt! De lichte textuur smelt gelijkmatig over de huid en vervaagt onzuiverheden als roodheid en pigmentatie. Blend deze BB-cream meen spons of kwast voor een natuurlijke egale look. Tip! BB Cream is make-up en skincare in een! Deze BB-cream van UOGA UOGA bevat oliën die rijk zijn aan aminozuren en vitamines. Om deze ingrediënten goed hun werk te kunnen laten doen is het belangrijk dat je de BB-cream even op je gezicht laat “setten” voordat je naar de volgende stap in je make-up routine gaat! 

Shop BB Cream
 
De ultieme eye-catcher 

Oud & nieuw staat natuurlijk in teken van glitter en glamour en een chromatic eye-look is dé manier om te shinen dit jaar. ILIA Liquid Powder Chromatic Eye Tint is een natuurlijke oogschaduw op waterbasis met veel pigment. Dit product brengt aan als een crème, maar droogt op als een glanzende poeder. De neutrale en levendige metallic tint is gemakkelijk aan te brengen, blendt moeiteloos in de huid en blijft de hele dag mooi zitten. Dit product is speciaal gemaakt voor een ‘foolproof’ applicatie, waarmee je zowel zachte als opvallende looks kan creëren. Tip! Breng dit product op je onderste ooglid en de binnenhoek van je ogen aan om je oogvorm extra te accentueren.  

Shop Chromatic eye
 
Kissable lips 

Je kan nooit fout zitten met een mooie rode lipstick! CTZN Cosmetics Code Red lipstick shade Pula is een matte lipstick met een hoge concentratie pigmenten en frambozenbladextract dat opmerkelijke vochtherstellende eigenschappen bevat. Het bestrijdt de vorming van rimpels door de hydrolipide film van de lippen intact te houden. Tip! Wil je dat de kleur van je lipstick er echt uitspringt? Breng dan eerst wat foundation of BB-cream aan over je lippen. Dit zorgt ervoor de pigmenten van je lipstick niet wegvagen. 

Shop Code Red 
 
Don’t forget the brows! 

Ga het nieuwe jaar in met mooie wenkbrauwen! De Weekender Overnight Brow Tint van The BrowGal is een innovatieve ‘peel-off eyebrowstain’ die je volle, perfect gedefinieerde wenkbrauwen geeft die drie dagen blijven zitten. Met de precieze borstel voor eenvoudige applicatie, biedt deze tint voor alle haarkleuren de meest natuurlijke resultaten. Breng dit product over de schone wenkbrauwen aan voor het slapengaan, zodat de formule de tijd krijgt om huid en wenkbrauwhaartjes te kleuren terwijl je slaapt. Tip! Scrub de huid bij je wenkbrauwen zachtjes, zodat je alle dode huidcellen verwijdert. Op deze manier creëer je een egaler resultaat en blijft de brow tint langer zitten.  

Shop Brow Tint 
 
Lock that make-up 

Natuurlijk wil je dat je make-up de hele avond blijft zitten. De Pixi Make Up Fixing Mist verlengt de levensduur van je make-up, zodat je deze de hele avond onberispelijk blijft. Spritz deze make-up fixerende mist onder of boven je make-up, om de foundation en oogschaduw langer intact te houden. Daarnaast laat deze mist make-up poeder smelten in de huid voor een natuurlijkere look en zorgt het ervoor dat foundation en concealer zich niet in fijne lijntjes nestelt. Tip! Een manier om voor een volledige dekking te zorgen is door de spray in een “X”-vorm over je gezicht te spuiten en dan nogmaals in een “T”-vorm.  

Shop Fixing Mist
 
Nail artist at home

Geen tijd om je nagels te doen? Met de Coucou Semi-Cured Nail Wraps Burgundy Bliss creëer jij in no-time een prachtige manicure at home! De Coucou wraps zijn gemaakt van échte gel nagellak die voor 60% al gehard zijn. Nadat de wraps zijn aangebracht verhard je ze tot 100% voor slechts 60 seconden onder de Coucou Mini LED Lamp en ben je ready to go! De wraps zijn sterk en blijven voor zeker 12 dagen mooi op de nagels. Tip! Voeg 1 laag top coat toe voor extra glans en hard uit voor nog eens 60s. 

Shop Nail Wraps