Naar boven

The power woman behind LOOkX!

Door COSMANIA - 28 februari 2024 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Make-up

Maak kennis met de filosofie van LOOkX female founder Cindy van der Peet

LOOkX het award winnende beauty merk werd in 1999 opgericht door skin expert en ervaringsdeskundige in de beauty industrie Cindy van der Peet. Het viel Cindy, de female founder van LOOkX, op dat beauty merken veel mooie beloftes doen maar uiteindelijk weinig resultaat leveren als het gaat om bepaalde huidproblemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acne, grove poriën, rimpels, verslapping van de huid en overmatige pigmentatie. Hierin wilde Cindy verschil in maken. Producten ontwikkelen, die consumenten helpen bij hun huiduitdagingen en die écht doen wat zij beloven. Met bewezen resultaat. #ProofLooksBetter

 

Iedereen verdient een huid die in de beste conditie is. Ongeacht levensfase, lifestyle, mood of andere omstandigheden. LOOkX heeft producten voor de everchanging skin. Voor elke fase in je leven (denk niet alleen aan aging maar ook aan: menstruatie, zwangerschap, menopauze), voor elke mood (denk: stress, night out & kater), en voor elke situatie (denk: door weer en wind & na een lange dag). We zijn tegenwoordig allemaal op zoek naar producten die én easy to use zijn én snel resultaat geven. Het antwoord van LOOkX hierop zijn multipurpose producten gebaseerd op innovatieve huidwetenschap. Multipurpose betekent dat je met één product meerdere beauty wensen kan vervullen.

 

Voor LOOkX weegt vriendelijk voor natuur en dier zijn ook zwaar. Daarom staat LOOkX voor clean beauty. De formules, die worden ontwikkeld in een eco cert gecertificeerd laboratorium in Zwitserland, bestaan voor wel 80% uit natuurlijke ingrediënten. De producten zijn verder veilig in gebruik, huidvriendelijk, vegan, zijn niet op dieren getest en gebruiken daar waar mogelijk navulbare afbreekbare verpakkingen.

 

Maar de echte magie van LOOkX ligt in het gebruik van innovatieve skin science. Waar andere merken een minimaal percentage aan werkstoffen gebruiken om een claim te kunnen maken, bevatten LOOkX producten het. klinsch meest effectief geteste percentage om resultaat te geven. De LOOkX huidverzorgingsproducten bevatten plant stamcel technologie dat een tot wel 50 keer krachtigere werking heeft. Het gebruik van deze technologie garandeert snellere en betere resultaten. Prettige bijkomstigheid is dat deze technologie heel sustainable is omdat het het watergebruik tot wel 50% reduceert.

 

Dit in combinatie met de LOOkX time release technologie, die ervoor zorgt dat de werkzame ingrediënten op het juiste moment gedurende de dag of nacht aan de juiste huidlagen worden afgegeven, resulteert in een zichtbaar krachtig effect op de huid. LOOkX combineert deze technologieën met de meest werkzame en effectieve stoffen zoals retinol, vitamine C, niacinamide en hyaluronzuur dat alles om snel en effectief de huid weer mooi gezond en stralend te maken.

 

Last but not least bevatten de LOOkX makeup producten de LOOkX expertise op huidverzorgingsgebied. Dit resulteert in make-up producten die niet alleen kleur maar ook verzorging zijn in één. Wil je ook mooi oud worden? Dan mag LOOkX niet onbreken in je dagelijkse beauty ritueel.