Naar boven

Time to detox

05 januari 2024

Time to detox

New year, new skin! De start van het nieuwe jaar is een goede aanleiding voor een nieuwe skincare routine. Na de drukte van de feestdagen verdient jouw huid wat extra liefde, om het nieuwe jaar goed van start te gaan. Om het je makkelijker te maken, hebben we een overzicht gemaakt met producten die je niet mag missen. Gun je huid in 2024 een frisse start! 

 
Ultimate skin detox

Met deze reinigingswater is je huid 2024-proof! De This Works Evening Detox Cleansing Water is een no-nonsens reiniger die de vervuilde huid zuivert en revitaliseert. Na een dag blootgesteld te zijn aan het milieu, is het heel erg belangrijk om de huidbeschadigende verontreinigende stoffen met een ontgiftende micellaire water weg te vegen. De Evening Detox Cleansing Water bevat decongesterende en herstellende zoete amandelolie en biologische aloë vera die zachtjes vuil en vervuiling verwijderen, terwijl zoethoutwortel helpt de ontsteking van de huid te kalmeren. 

Shop Cleansing Water
 
Bye Bye, tired eyes

Last van vermoeide en opgezwollen ogen? Maak kennis met het Pixi DetoxifEYE Serum: een lichtgewicht en snel absorberende formule die werkt om zwellingen (ook wel puffines) te verminderen en de huid rondom de ogen te hydrateren. Het verkoelt, verfrist en verzacht voor een wakker gevoel en energieke oogopslag.

Shop EYE serum
 
In 2024, we go green!  

Het Mimitika Green Shot serum gaat de strijd aan tegen onzuiverheden. Deze detox smoothie bevat diep reinigende groene thee en verzachtende avocado voor een rustige, zuivere huid. Frambozenolie beschermt effectief tegen externe agressies zoals UV-straling.

Shop Shot Serum 
 
Terug in balans

Breng je huid terug in balans met de LOOkX Balance Cream. Deze ontgiftende en kalmerende detox-formule zit vol ingrediënten die de huid (weer) in balans brengen, en zorgen dat jouw huid het daarna zelf zo kan houden. Deze crème zuivert, kalmeert, beschermt, remt roodheid af en ondersteunt. De formule zorgt ervoor dat je huid op lange termijn zichzelf kan beschermen tegen externe factoren die droogheid, irritatie en veroudering veroorzaken. 

Shop Balance Cream 
 
Shine bright like a star

2024 wordt het jaar van een mooie stralende huid! Met Pai Carbon Star word je wakker met een egale, gladde huid zonder onzuiverheden. Deze detox olie voor de nacht is ‘clean, natural and organic’ geformuleerd met zwart komijnzaad en plantaardige houtskool om de verstopte en onrustige huid te zuiveren. Vuil, overtollig talg, dode huidcellen, littekens, puistjes en mee-eters worden effectief verwijderd terwijl de teint wordt opgehelderd. 

Shop Carbon Star
 
Detox in a stick

Shakeup Cosmetics You Do The Mask Clay Mask Stick is een zuiverend kleimasker in een handige, makkelijk aan te brengen stick die de kracht van geactiveerde kokosnoothoutskool combineert met kaolinklei. Terwijl de actieve kool de gifstoffen en bacteriën uit je huid trekt, gaat de kaolienklei aan de slag om verstopte poriën te reinigen en je huid te detoxen. Voor een zachte schone huid! 

Shop Clay Mask Stick