Naar boven

Time to detox

Door COSMANIA - 18 januari 2023 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

Shop Detox producten  

De eerste maand van het jaar is een goede aanleiding voor een detox. Geef jij jouw huis een mega schoonmaak, doe je mee aan dry January, ga je voor een sapjes kuur of kies je ervoor om huid en haar een reset te geven? Vooral bij de laatstgenoemde detox kunnen wij jou helpen. Graag zelfs! Ons assortiment barst van de effectieve detox producten. Om het je makkelijker te maken, hebben we een overzicht gemaakt met producten die je niet mag missen. Gun je lijf een frisse start!

 
Onder controle

Gun jouw huid dit masker met diep reinigende werking. Het zorgt bij een onrustige, geïrriteerde huid ook voor een betere balans van de talgproductie. Fijn: het vermindert vlekjes en pigmentvlekken.

Shop Mask
 
Shotje

Met het Green Shot Serum ga je de strijd tegen onzuiverheden aan. De detox smoothie bevat o.a. groene thee en avocado voor een reinigende en zuiverende werking. Het serum bestaat uit +99% natuurlijke ingrediënten.

Shop Serum
 
Back to black  

Breng voor het slapen Carbon Star aan zodat vuil, overtollig talg, dode huidcellen en puisjes verdwijnen. O.a. houtskool zorgt ervoor dat de onrustige huid gezuiverd wordt. De teint wordt opgehelderd en je huid ziet er een stuk rustiger uit.

Shop Detox Olie  
 
Spray it

Tijd voor een frisse wind door je huis! Gebruik de Green Detox Roomspray voor sprankelende frisheid in elke kamer. Je huis geurt naar o.a. bergamot, citroen en witte thee, kortom: lekker fris. Bonus: de geur blijft lekker lang hangen.

Shop Detox Spray
 
Ga voor goud  

Zin in een frisse blik? DetoxifEYE patches revitaliseren direct de zone rondom je ogen. Wallen worden en donkere kringen worden verminderd en de huid wordt intens gehydrateerd. Dit alles dankzij o.a. de ingrediënten komkommer en goud.

Shop Eye Patches
 
Reset  

Heb jij jouw hoofdhuid wel eens gescrubd? Het is een unieke ervaring! Deze luxe scalp scrub geeft haar en hoofdhuid een ware detox. Zeezout exfolieert en verwijdert olie, vuil en restjes product, terwijl een mix van botanische oliën stimuleert en kalmeert.

Shop Scalp Scrub