Naar boven

Tips tijdens de avondklok

Door COSMANIA - 29 januari 2021 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Make-up , Slapen

Have a good night 

Door de avondklok duren de avonden ineens een stuk langer. Hoewel dat erg vervelend kan zijn, willen wij er samen met jou het beste van proberen te maken. Tover jouw saaie avonden om tot ultieme self-care nights. Hoe? Wij hebben een selectie van producten gemaakt die je daarbij kan helpen! Voordat je het weet is er weer een nieuwe dag aangebroken…

 
Op de proef

Sluit jezelf op in de badkamer en neem uitgebreid de tijd om alle bestsellers van Malin+Goetz te proberen. Wie weet ontdek jij dankzij de Essential kit jouw nieuwe favoriete beauty product(en).

need it
 
Manage your mood

Wordt het toch even te veel? Spray de Stress Check Mood Manager over lichaam, kleding en/of beddengoed om een positieve sfeer te creëren. Bevat Ylang Ylang, Neroli en Patchouli.

anti-stress
 
Yoga buddy

Doe een work-out voor je oogcontour! Deze innovatieve beauty tool verstevigt, revitaliseert en verfrist de huid rondom de ogen. Je me-time krijgt een instant upgrade met deze heerlijke chill & relax routine.

cool it  
 
Calm down

Deze geurkaars van Mauli zorgt voor het oppeppen van lichaam en geest.  Het bevat een mix van 100% natuurlijke essentiële oliën met o.a. Rose en Jasmine om kalmte en ontspanning te bevorderen. Brandtijd: 55 uur.

burn it up
 
Comfort me

Pai Polly Plum Comforting Body Cream is een intens hydraterende crème ontwikkeld voor de gevoelige huid. Met o.a. Calendula, een kalmerende olie voor de dagelijkse voeding van de huid.

zacht & kalmerend
 
Happy lips

On a bad day, there is always lipstick. Heb jij je dag niet? Ook al blijf je thuis, probeer eens een vlammende lipstick aan te brengen. Deze Color Block High Impact Lipstick bevat speciale pigmenten en organic ricinuszaadolie om extra veel pigment en kleur te geven. Een game changer!

 mood booster