Naar boven

Tips voor een gecombineerde huid!

Door COSMANIA - 13 juli 2021 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

Heb jij een gecombineerde huid?

De gecombineerde huid glimt en is  gevoelig voor onzuiverheden – vooral op de zogenaamde T-zone, dat is het gebied van voorhoofd, neus en kin. De wangen zijn daarentegen vaak normaal tot droog. De kunst is om skincare producten te vinden die de huid voldoende vocht geven zonder de al vette delen nog vetter te maken. Wij hebben een selectie voor je gemaakt!

 
Ster in de nacht

Deze detox olie voor de nacht is clean, natural en organic. Carbon star bevat zwart komijnzaad en plantaardige houtskool om de verstopte en onrustige huid te zuiveren. Vuil, overtollig talg, littekens, puistjes en mee-eters worden effectief verwijderd terwijl de teint wordt opgehelderd.

Shop Carbon Star
 
Hit the spot

Gebruik Blemish Relief Targeted Spot Treatment plaatselijk op het gebied waar onzuiverheden zich bevinden. De snelwerkende formule bestaat uit een mix van melkzuur, tea tree olie en salicylzuur. Het helpt puistjes te verminderen en toekomstige break-outs te voorkomen.

Shop Spot Treatment
 
Vitaminebom

Vitamin-C Caviar Balm is een zijdezacht leave-on masker dat snel absorbeert en meteen de huid opheldert. Het bevat o.a. ascorbinezuur en melkzuur dat helpt de huid zachtjes te exfoliëren, wat resulteert in een natuurlijke glanzende teint die zichtbaar steviger, helderder en gezonder is.

Shop Caviar Balm
 
Grove poriën

10% Niacinamide Booster is specifiek geformuleerd om vergrote poriën en andere tekenen van huidveroudering zoals een ongelijkmatige teint, een doffe en ruwe huid textuur, roodheid en droogheid tegen te gaan. De waterlichte formule mengt perfect met je serum of dag/nachtcrème.

Shop Niacinamide Booster
 
3-in-1

Clean It Zero 3-in-1 Cleansing Balm Original is een hypoallergene cleanser die van een sorbetachtige textuur transformeert in een gladde olie wanneer het op de huid wordt aangebracht. Het reinigt diep en scrubt zacht zonder de huid te strippen, waardoor deze gehydrateerd en gekalmeerd blijft.

Shop Cleansing Balm
 
Stralende huid

Deze krachtige, maar niet-irriterende leave-on skin resurfacer verbetert de textuur van de huid en laat zelfs een doffe huid weer stralen. De Skin Lab Resurfacing Liquid 10% AHA minimaliseert de zichtbaarheid van de poriën en ondersteunt de huidbarrière.

Shop Resurfacing Liquid