Naar boven

Vacation mode on

Door COSMANIA - 26 juli 2023

Vacation mode on 

Hoe jouw zomervakantie er ook uit ziet, het gaat erom dat je heerlijk geniet! Om in volledige vacation mode te kunnen komen, mag goede skincare uiteraard niet ontbreken. Ter voorbereiding op een heerlijke zomer(vakantie) hebben wij speciaal voor jou een aantal zomer must-haves geselecteerd. Enjoy the good vibes!

 
Look at those lips

Je bent veel buiten en de zon schijnt het grootste deel van de dag op je gezicht. De huid van de lippen is echter erg dun en door de lippen bloot te stellen aan zon en UV-straling verdampt er veel vocht uit de huid. Verzorg je lippen daarom de hele dag door met de LOOkX Lip mask. Droge velletjes en schrale lippen zijn met deze lippenbalsem verleden tijd. De formule is verrijkt met onder andere Meadowfoam seed oil, waardoor jouw lippen heerlijk gehydrateerd en gevoed worden.

Shop Lip Mask
 
Make everyday a good hair day 

Sterk, gehydrateerd en glanzend haar klinkt toch als muziek in de oren?! Vooral in de zomer kan dit nogal eens een uitdaging zijn. De zon, een duik in het zwembad met chloorwater, zout uit de zee. Allemaal invloeden die niet zo bevorderlijk zijn voor jouw stralende lokken! Met de Hair Mask Fairy’s Crown van UOGA UOGA verwen jij je haar met heerlijke avocado- en jojoba oliën, waardoor jij niet langer last hebt van een doffe en droge coupe.

Shop Hair Mask
 
Bamboo boost

Geef niet alleen je haar, maar ook je huid een hydratatieboost met de Bamboo Shot Mask van Erborian. Het sheetmasker met de structuur van gladde cellulosevezels helpt om de actieve ingrediënten optimaal in de huid in te laten trekken. Het resultaat van dit masker is vergelijkbaar met een serum. Het helpt de huid direct te hydrateren en van vocht te voorzien, wat resulteert in een heerlijke ‘plumped’ huid.

Shop Face Mask
 
Bronze babe

Heb je nog niet die gewenste bruine glow op je gezicht? Of wil je deze juist extra accentueren? Een stick voor je lippen, wangen én ogen is ideaal voor een simpele, maar prachtige sunkissed look. Gebruik de ILIA Multi Stick In The City op je lippen en/of ogen of blend het product met een kwast voor een mooie kleur op je wangen. Let the sun shine!

Shop Multi Stick
 
Cool down DARLING

Ga jij vakantie vieren op een tropisch eiland? Een dagje varen of wellicht een middag relaxen op het strand? Uiteraard smeer jij jezelf van tevoren goed in met een zonnebrand. Maar vergeet je niet je huid ook achteraf in te smeren met aftersun DARLING? Met deze aftersun kalmeer je jouw lichaam, terwijl het tegelijkertijd wordt verzorgd door aloë vera, kamille, kokos-, jojoba- en abrikoosolie. Ook niet onbelangrijk, door goed je huid te verzorgen met aftersun zal die mooie bruine kleur veel langer intact blijven! 

Shop After Sun
 
Fantastic feet

Show those fantastic feet! Sneakers in de kast, zomerse sandalen aan je voet. Met de Neal's Yard Comfrey & Mallow Foot Balm revitaliseer jij je vermoeide voeten na een zomers uitstapje. Deze intens voedende balm bevat kalmerende smeerwortel, voedende amandelolie en tarwekiemen, waardoor jouw voeten er prachtig uitzien en er weer helemaal tegenaan kunnen. 

Shop Foot Balm