Naar boven

Van een doffe huid naar een stralende glow

Door COSMANIA - 22 februari 2021 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

Ga voor een gezonde glow 

Ziet jouw huid er grauw en dof uit of heb je last van schilfertjes en fijne lijntjes? Dan kan jouw huid een oppepper gebruiken! Wij hebben producten geselecteerd die jouw huid weer glans en kleur zullen geven. Begin met een product met exfoliërend effect om dode huidcellen te verwijderen en breng daarna een ultra hydraterende cream aan. Als extra boost kun je een masker gebruiken. Hieronder vind je onze tips!   

 
Get that glow 

Deze 'glow-giver' toont en verheldert je huid intensief. Bevat AHA zuur met exfoliërende eigenschappen. Het verwijdert moeiteloos dode huidcellen, het resultaat: een frisse, stralende huid! 

transformerend tonic  
 
Alles in balans

Deze gezichtsolie met lichtgewicht textuur is geschikt voor alle huidtypen en zorgt voor een evenwichtige hydratatie gedurende de dag om de huid te laten stralen. Bonus: het is de perfecte basis voor make-up!

herstel & hydrateer
 
Power pads 

Deze pads bevatten de perfecte hoeveelheid melkzuur (lactic acid) en glycolzuur, zodat ze veilig en effectief zijn voor dagelijks gebruik. Ze zorgen voor vernieuwing van de huid, bovendien worden grove poriën en fijne lijntjes zichtbaar verminderd.  

peel it 
 
Vital glow 

Deze cream, met o.a. plantaardige stamcellen, natuurlijke AHA's en Granactive Retinoïde, zorgt er ’s nachts voor dat de textuur van de huid verbetert en creëert een egalere teint en een stralende glow. 

in the night 
 
Turn up

Dit Clay Sheet Mask is een 2-delig cupra-katoenen kleimasker! Dit masker maakt je huid zacht en soepel en zuivert je poriën. Met o.a. rozen, voor een hydraterend en verhelderend effect. 

sheet masker 
 
In balans

Een handige methode om de huid snel te verzorgen en een boost te geven? Deze facial spritz verfrist, kalmeert en verheldert de huid. Het brengt de talgproductie in balans en voorkomt dat luchtvervuiling in de huid kan dringen.  

spritz it