Naar boven

Volume, een langhoudende kleur en écht schoon haar? Ontdek hoe!

11 oktober 2019


Geen zin in loze claims op het gebied van haarverzorging? Dan is Living Proof iets voor jou. Dit Amerikaanse merk brengt alleen producten op de markt die een zichtbaar bewezen effect op je haar en hoofdhuid hebben. Word jij - net als wij - na het gebruik van de producten a living proof??

Clean beauty

Haarverzorging begint met een goede shampoo. Een goede shampoo maakt niet alleen je haar schoon maar reinigt ook je hoofdhuid van alle opgebouwde stylingproducten en luchtvervuiling. Tegelijkertijd is het natuurlijk niet de bedoeling dat de shampoo je haar stript van broodnodige voedingsstoffen. Daarom lanceert Living Proof de PhD Triple Detox Shampoo, een intensieve reiniger op basis van houtskool. Mooi meegenomen is dat de shampoo je haar tegen hard water (dat dofmakende metalen en mineralen bevat) beschermt.

 
Kleurvast

Baal jij ook altijd dat je nieuwe haarkleur er zo snel uitwast? De wetenschappers van Living Proof hebben een baanbrekend Color Care-systeem ontwikkeld die niet alleen de gezondheid van je haar verbetert maar ook de kleur twee keer langer vasthoudt dan andere producten. Het systeem bestaat uit een shampoo, een conditioner, een glaze voor donker haar en een glaze voor lichtgekleurd haar. De Color Care Shampoo en Conditioner bevatten geen sulfaten of siliconen en beschermen het haar tegen kleurvervaging, UV-straling en hard water. 

 
I color care

De Color Care Whipped Glaze - DARK is speciaal ontwikkeld voor donkere haartinten. De (niet schrikken, paarse!) mousse geeft tijdelijke glansgevende kleurstoffen af aan het haar. Dit boost de kleur tussen de verfbeurten door en voorkomt algehele dofheid. Je brengt de glaze aan op schoon, handdoekdroog haar van de wortels tot de punten en kamt het door om het goed te verdelen. Spoel het niet uit en style daarna je haar zoals je gewend bent.  De Color Care Whipped Glaze - LIGHT doet hetzelfde maar is speciaal samengesteld voor blondtinten en haar met highlights. De (lichtlila) mousse geeft tijdelijke kleurstoffen af, gaat natuurlijk ook vervaging tegen en verheldert blondtinten. 

 
Pass the volume!

Je kunt rollers inzetten, uren föhnen....toch heb je dan geen garantie op blijvend 'vol' haar. Met onze tips heb je in een wip blijvend volume van wortel tot punt.

-Schud de Living Proof Full Dry Volume Blast even flink op en neer.
-Gooi je hoofd voorover, pak een haarpluk en verstuif de Full Dry Volume Blast van de wortels tot de haarpunten. 
-Werk vervolgens je hele haar door en kom als je klaar bent weer omhoog.
-Wow, wat een volume!
-En is het volume iets ingestort? Even je haar doorwoelen met je vingers en het is weer als nieuw.

 
Blow & show

Living Proof brengt altijd mind blowing nieuwe producten op de markt waardoor jouw haar gegarandeerd goed zit. Je ontvangt nu de award-winning FULL DRY VOLUME BLAST in travel-size cadeau bij aankoop van twee full-size producten van Living Proof.

SHOP LIVING PROOF