Naar boven

Welk Erborian Super Serum past bij jou?

Door COSMANIA - 13 juni 2023 - Huidverzorging

Welk Erborian Super Serum past bij jou? 

De Erborian Super Serums zijn onlangs toegevoegd aan ons assortiment. Een goed serum is super belangrijk in jouw skincare routine. Het wordt tot in de diepere huidlagen geabsorbeerd, waardoor verschillende huidproblemen beter worden verholpen. Het Erborian Super Serum is verkrijgbaar in vier verschillende soorten, maar hoe weet jij welk serum het best bij jouw huid past? In deze blog helpen wij jou om te ontdekken welk serum perfect is voor jou.   

 
Keep The Wrinkles Away - Ginseng Super Serum

Wil jij fijne lijntjes en rimpels aanpakken? Dan is het Ginseng Super Serum perfect voor jou! Het speciaal gladmakende Ginseng-complex pakt jouw rimpels aan in no-time. Dit proces wordt ondersteund door peptiden die de huid strakker maken. Dit krachtige serum heeft hiernaast ook nog een herstellende en balancerende werking. 

Shop Serum
 
Go For That Glow - Red Pepper Super Serum

Glowing skin is helemaal in! Houd jij ook zo van die glowy look? Met het Red Pepper Super Serum kun jij met een prachtige glow voor de dag komen. De superingrediënten in dit serum hebben zowel een hydraterende als een exfoliërende werking wat resulteert in een prachtige egale teint. Daarnaast heeft het serum ook nog een herstellende en balancerende werking. 

Shop Serum
 
Don't Forget To Hydrate - Bambo Super Serum

Hydrateren is de eerste stap bij het verhelpen van een droge huid. Dit Bamboo Super Serum is verrijkt met een hoge dosis hyaluronzuur, wat jouw huid maar liefst 24 uur lang voedt en hydrateert. Herstellende en balancerende probioticum voorkomen uitdroging, waardoor jouw huid heerlijk comfortabel blijft aanvoelen. De plumpende werking van dit serum laat ook nog een prachtige glow achter. 

Shop Serum
 
Bye Bye Blemish - Yuza Super Serum

Last van onzuiverheden? Geef jouw huid een boost met het Yuza Super Serum. De hoge dosis vitamine C creëert een gezonde en stralende huid. Naast de hydraterende, herstellende en perfectionerende werking zorgt dit serum er ook nog voor dat jouw huid beschermd is tegen externe agressies.  

Shop Serum