Naar boven

Wij houden ons eraan!

Door COSMANIA - 25 mei 2018 - COSMANIA Buzz


Je hebt het ongetwijfeld al gehoord! De nieuwe Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG) is sinds vandaag, 25 mei 2018 van start gegaan. Wat houdt dit in voor jou bij COSMANIA?
Simpel gezegd zorgen alle EU-landen ervoor dat je privacy volgens dezelfde regels worden beschermd. Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom willen we je graag op de hoogte brengen van een aantal punten die voor jou in het algemeen veranderen.

- Bedrijven mogen jouw persoonlijke gegevens niet doorsturen en delen met derden
- Je moet toestemming geven dat het bedrijf jouw persoonlijke informatie bewaart
- Je moet zelf inzicht hebben in je persoonlijke gegevens die bekend zijn bij het bedrijf
- Te allen tijde moet je je gegevens zelf aan kunnen passen

Bij COSMANIA verandert er eigenlijk niets, want de gegevens die we van je hebben, gebruiken we uitsluitend voor jouw online bestelling op COSMANIA.nl en de nieuwsbrief die aan jou verstuurd wordt. Ook kun je deze gegevens zelf updaten en onder controle houden in je account. We zullen jouw persoonlijke informatie nooit met derden delen dan wel voor andere doeleinden gebruiken (hebben we ook nooit gedaan trouwens).

De nieuwsbrieven die je van ons ontvangt, willen we je graag blijven sturen, zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe items, leuke aanbiedingen en updates. Maar mocht je je hiervoor af willen melden, dan kan dat altijd door onderaan de nieuwsbrief op de afmeldlink te klikken of anders even een mailtje te sturen naar ditwilikmelden@cosmania.nl.

Hopelijk is alles zoveel mogelijk duidelijk voor je en anders weet je ons te vinden!
Groet!

Marije & Marcel van COSMANIA