Naar boven

You’re never fully dressed without perfume

24 januari 2024

You’re never fully dressed without perfume

Geluk zit 'm vaak in de kleine dingen, en deze maand draait alles om geur! Een nieuwe geur prikkelt niet alleen je zintuigen, maar kan je hele mindset een positieve boost geven. Ben jij op zoek naar een nieuw parfum? Trakteer jezelf of hint je partner er een cadeau te doen. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van heerlijke geuren. Ontdek jouw nieuwe favoriet!  

 
Verse munt en lavendel 

Waan je in het bosachtige Franse gebied Provence met de Wild Mint & Lavandin Eau de Parfum van Molton Brown. Dit heerlijke parfum bevat de geuren van verse wilde mint en lavendin, maar ook basilicum en limoen. Onderga het gevoel van ultieme rust. De geur van verse wilde munt en kruidachtige lavandin – een krachtige lavendelsoort – brengt je direct naar het hartje van Provence. En good to know, deze parfum wordt op een duurzame manier geproduceerd in dit Franse gebied! 

Shop Eau de Parfum
 
Favorites only   

Duik in de wereld van geuren met de absolute parfum favorieten, nu verkrijgbaar in een luxe try-out size formaat in de Cosmania Favourites For Him Set van Parfumado! Ontdek de onweerstaanbare geuren van de meest geliefde mannen parfums van Costume National, Escentric Molecules en Miller et Bertaux. Gehuld in een stoere set met drie handige travel cases, is dit niet zomaar een cadeau – het is traktatie voor jezelf of een speciaal iemand. En als kers op de taart, superhandig voor onderweg of om simpelweg uit te proberen! 

Shop Favorites For Him
 
I love patchouli 

Ben jij ook zo gek op Molecule 01 van Escentric Molecules? Dan ben je niet de enige! Dit is de perfecte aanvulling op je parfum collectie! Dit unieke geurmolecuul wordt gekenmerkt door een zachte, houtachtige geurnoot die een gevoel van ontspanning en cocooning losmaakt. In combinatie met de natuurlijke geurstof Patchouli, ontstaat er een warm aroma dat heerlijk vertrouwd ruikt. 

Shop Molecule 01 + Patchouli 
 
Sensual and chique   

Elegant en mysterieus. BDK Parfums Rouge Smoking is Oosters, een hedendaags oriëntaals parfum. Een geur, die de moderne houtachtige noten combineert met een muskusachtige basis. Een mooie combinatie van kers en vanille, afgesloten met een krachtige tonkaboon.  

Shop Rouge Smoking 
 
Holy oil   

Geniet van luxe met de Mauli Sacred Union Scent & Dry Oil, een multitasker die als een lichte mist over je huid glijdt, en de perfecte balans creëert met vier verzorgende oliën en 13 betoverende essences. Het resultaat? Een zijdezachte hydratatie en bescherming voor zowel haar als huid! Omarm een stralende gloed en omhul jezelf met een subtiele, pure geur van limoen, lavendel en zoete bloedsinaasappel. 

Shop Dry Oil
 
Ready to roll   

Neem de warme Dark Rum Perume Oil geur van (Malin+Goetz) overal mee naartoe! De Perfume Oil is op oliebasis en zorgt voor een zeer intense aroma, waardoor je niet veel nodig hebt. De (Malin+Goetz) Dark Rum is samengesteld met onder andere bergamot, rum en vanille voor de ultieme geurexplosie. De geur is modern en dynamisch en bevordert je well-being.

Shop Perfume Oil