Naar boven

Zo blijf je ook thuis in beautyvorm!

Door COSMANIA - 06 april 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

 

Milu Beauty Eyes Globe @ COSMANIA
Keep on moving!

Zorg goed voor jezelf, blijf in beweging! De Milu Beauty Eyes Globe is je nieuwe yoga buddy. De glazen globe verstevigt de huid, ontzwelt puffy ogen en verbetert je glow. Voor iedereen met een druk leven: deze work-out neemt maximaal 10 minuten in beslag.

yoga and chill
 
Bye onderkin!

Het Magicstripes Chin & Cheek Lifting Mask is ontwikkeld om de verslapte huid rondom de kin te verstevigen.

lift je onderkin
 
Thuissporten

THE|TIDES After Workout Body Bath Soak ontspant overbelaste spieren, verkort de hersteltijd en pakt vermoeidheid aan.

doe ‘t in bad
 
Cocoonen de luxe

De intensief verzorgende Mauli Reawaken Hand & Body Lotion omhult niet alleen je lichaam maar ook je geest met een kalmerende en beschermende cocon. De Hand & Body Lotion bevat meer dan 90% biologische ingrediënten zoals opbeurende limoen, huid verstevigende bloedsinaasappel, immuniteitsversterkende wierook en rustgevende roos.

gelijk hands on!
 
Boost je brows

De Weekender Overnight Brow Tint van The BrowGal is een innovatieve ‘peel-off eyebrowstain’ die je volle, perfect gedefinieerde wenkbrauwen geeft die drie dagen blijven zitten.

Go for the best brows
 
Pak ook die droge lippen aan

Cowshed Natural Lip Balm is een lippenbalsem met shea butter, cacaoboter en andere natuurlijke oliën die je lippen intens voeden, beschermen en kalmeren.

Verwen je lippen
 
Time to try

De SMPL Multifunctional Deodorant is een natuurlijke deodorant steen. De steen is afkomstig uit Marokko en heeft zijn effectiviteit al eeuwenlang bewezen. De zogenoemde 'Deorock' voorkomt transpiratie en onaangename geuren (ook op je voet), is geheel reukloos en blijft 24 uur werkzaam! De steen helpt ook bij kleine huidproblemen zoals (scheer)wondjes, puistjes en jeuk van muggen- en insectenbeten.

Shop deze deodorant