Naar boven

Zo pak je hyperpigmentatie aan!

Door COSMANIA - 31 januari 2022 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

6 Producten to ‘brighten’ up your day

Hyperpigmentatie is een veelvoorkomend huidprobleem. Het zijn kleine of grotere donkere vlekken, die zich meestal op je gezicht bevinden. Hyperpigmentatie is niets anders dan een verkleuring van de huid. Te denken valt bijvoorbeeld aan pigmentvlekjes veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon, pigmentvlekken veroorzaakt door hormoonschommelingen en zelfs het blauwe licht van je tv scherm kan pigmentvlekjes veroorzaken. Iedereen heeft er in mindere of meerdere mate last van.

Met crèmes kan je hyperpigmentatie al voor een groot deel behandelen. Het meest effectieve ingrediënt is vitamine C. Vitamine C zorgt ervoor dat de aanmaak van pigment geremd wordt. Het geeft een mooie glow aan de huid en zorgt voor een egale huidskleur. Zoek dus naar producten, die veel vitamine C bevatten. Hier een zestal krachtpatsers op een rij.

 
Ingenieus poedertje

Comme Ça Skincare La Vitamine C Powder bevat de meest pure vorm van vitamine C in combinatie met het sterke antioxidant ferulinezuur. Vitamine C vermindert hyperpigmentatie, herstelt de huidbarrière en is een krachtige antioxidant, die de huid beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Dit bijzondere poeder meng je met ieder ander verzorgingsproduct. Simple comme Ça.

Shop Comme Ça
 
Alleskunner

De Pai Rosehip Bioregenerate Universal Face Oil verzorgt de huid en verbetert de stevigheid en elasticiteit. De hoge concentraties van essentiële voedingsstoffen voeden en herstellen de huid zodat zij weer in optimale conditie komt. Deze multi purpose olie pakt vlekken, littekens, striae, schade door de zon, ouderdomsvlekken of fijne lijntjes aan.

Shop Pai skincare
 
Verhelderende peeling

Deze krachtige peeling bevat THD Ascorbate: een stabiel ingrediënt dat 50 keer sterker is dan vitamine C en echt een wetenschappelijke doorbraak is. Deze effectieve en multidimensionale peeling verheldert en polijst je huid met de toekomst van vitamine C!

Shop Peter Thomas Roth
 
Beauty drops

De Rodial White Crystal Drops zijn geformuleerd met WhiteTen™ een krachtige cocktail van actieve stoffen, die donkere (pigmentatie)vlekken zichtbaar vermindert en de teint egaliseert. Het serum heeft bovendien een lichtgevend pareleffect om de huid direct een mooie, egale gloed te geven!

Shop Rodial
 
Exfoliant

De Wild Rose Exfoliating Cleanser van Korres is een zachte exfoliërende reiniger voor dagelijks gebruik om de huid te vernieuwen en biedt een effectieve, zeepvrije reiniging met een verhelderende werking, zonder dat de huid uitdroogt!

Shop Korres
 
Koreaans geheim

Het geheim van de Erborian CC Creams zit in de high-tech, multifunctionele formules die het uiterlijk van je huid helpen te verbeteren en te perfectioneren. Door deze verzorgende en make-up formule in 1 ziet de huid er stralend uit en zijn oneffenheden gecamoufleerd. Bevat SPF25 zodat de zon geen pigmentvlekjes kan veroorzaken!

Shop Erborian