Naar boven

Een gevoelige huid reinigen

Heb je last van een gevoelige huid? Kies dan voor een milde reiniger. Dit hoeft niet te betekenen dat het gezicht minder goed en effectief gereinigd wordt. De Camellia & Rose Hydrating Cleansing Cream van Pai is geschikt voor de zeer gevoelige huid en verwijdert zelfs de meest hardnekkige mascara. Deze cleanser bevat geen alcohol, iets wat ook fijn is voor de gevoelige huid. Alcohol kan, net als bijvoorbeeld parfum en kleurstoffen, de huid uitdrogen en irriteren.

Er zijn ook speciale reinigers die de gevoelige huid kalmeren, zoals de Redness Relief Cleansers van Paula’s Choice. Dit zijn zachte, effectieve reinigers die de huid minder rood maken.  Er zijn verschillende ingrediënten die goed kunnen helpen bij het reinigen van de gevoelige huid. Zo werkt zeewier ontstekingsremmend,  Aloë Vera kalmerend en rozen verzachtend.

Vooral een reiniger met melkachtige of olie substantie zijn erg fijn voor de gevoelige huid.  De Cleansing Gel van Squalan is een olie die verandert in een milk door toevoeging van water.  Een combinatie van oliën maakt een cleanser zeer geschikt als reiniger voor zelfs de extreem gevoelige huid.

 

Dus ben jij opzoek naar een reiniger die goed werkt voor de gevoelige huid? Wij hebben een fijne selectie voor je gemaakt!

Pixi - Glow Tonic - 100 ml Pixi Pixi - Glow Tonic - 100 ml
15,00
Bestellen
bestel
Pixi - Glow Tonic - 250 ml Pixi Pixi - Glow Tonic - 250 ml
23,00
Bestellen
bestel
Milu - Clay Sheet Mask - 1 st Milu Milu - Clay Sheet Mask - 1 st 10,00
Bestellen
bestel