Naar boven

Lichaamsverzorging mannen

Lichaamsverzorging voor de man bestaat niet alleen uit fitnessen en sporten, maar er komt ook op het gebied van beauty zeker iets bij kijken. Want ja, ook mannen moeten zorg dragen voor hun body. Dit hoeft niet moeilijk te zijn. Onderstaande producten kan je eenvoudig opnemen in je routine van lichaamsverzorging. Deze producten zijn heerlijk voedend en zullen je huid niet uitdrogen. Ga voor kwaliteit en zorg goed voor je huid, want het is tenslotte het grootste orgaan  van je lichaam… en ook het meest zichtbaar!

Bodywash
Dit is een essentieel product voor een hygiënische lichaamsverzorging! Waar je goed op moet letten is dat een bodywash reinigt maar niet de huid uitdroogt. De hydraterende Blue Sage, Lime & Fir Wood Showergel van Korres bevat tarwe-eiwitten, die zorgen voor een beschermend laagje op de huid en het hydratatie niveau op peil houden.

Scrub
Een scrub reinigt de huid heel diep en verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen. Onmisbaar om de kans op puistjes en ingegroeide haren te verkleinen! De Peppermint Body Scrub van (Malin+Goetz) is een echte aanrader!

Body lotion
Na het douchen kan de huid droog en trekkerig aanvoelen. Hydrateer dan ook goed met een Body Lotion, om de huid weer zacht en soepel te maken.  De Body Moisturiser van Triumph & Disaster bevat een natuurlijke en zijdezachte formule die alle huidtypen intensief hydrateert. 

Deodorant
Met een deodorant zorg je er natuurlijk voor dat je de gehele dag heerlijk fris ruikt! Iedereen kent de populaire spuitbussen deo, maar hier kunnen vaak bestanddelen in zitten waar mensen jeuk van krijgen of allergisch voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan aluminium en alcohol. De Deodorant van Baxter of California is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en biedt bescherming tegen nare (zweet)geuren!