Naar boven

ACTIE IS UITVERKOCHT: Eyes love Pai!

ACTIE IS UITVERKOCHT: Pai Skincare is de organic gecertificeerde expert voor de gevoelige huid.Verwen nu alle huidjes en ga voor een stralende huid! Ontvang bij aankoop van €40 aan Pai producten met de code ‘eyesloveit’ de full-size Pai oogcrème t.w.v. €39 cadeau! 

 


Multi-tasker
Met krachtige Omega’s 3, 6, 7 en 9, is deze Pai Rosehip BioRegenerate Oil een echte alleskunner en dé wereldwijde bestseller van Pai. Door het gebruik van olie uit zowel de zaden als het vruchtvlees van de Rozenbottel is deze Rosehip olie nóg effectiever en nóg krachtiger dan andere rozenbottel olies. Deze olie geneest je huid terwijl je slaapt en zal verkleuringen, littekens en imperfecties verhelderen.

Pai Age Confidence
Pak huidveroudering aan met de Pai Age Confidence Cream. Boordevol omega’s, vitamines en antioxidanten boost deze rijke crème de vitaliteit van je gevoelige huid! Ageing was nog nooit zo leuk met een soepele en gladde huid! De romige texture van de Pai crèmen voelen luxe aan en trekken tot diep in de huid voor maximale voeding. Gebruik de Pai Echium & Amaranth Age Confidence Facial Oil om 's nachts je huid te herstellen, fijne lijntjes te verminderen en je vochtgehalte op peil te krijgen!

Pai Skincare Reviews
Ben je benieuwd wat anderen van Pai vinden? Lees het zelf, want de Pai Skincare reviews zijn ontzettend lovend. Zo krijgt de Pai Kukui & Jojoba Exfoliator maarliefst 5 van de 5 sterren! De natuurlijke Jojoba deeltjes rollen zacht over de huid en verwijderen dode huidcellen en onzuiverheden. Een milde scrub voor de gevoelige huid!