Naar boven

Beste gezichtscrème vrouwen

Ben jij op zoek naar de beste gezichtscrème voor vrouwen? We hebben er hier een aantal toppers voor je op een rijtje gezet! Maar je hoeft ons niet te geloven.. Lees zelf wat anderen schreven over deze producten...

This Works In Transit Camera Close-Up: Beter is er niet!!! Wat een heerlijk product! Foundation blijft de hele dag zitten. Je huid wordt er stralend en zacht van. Ik ben FAN!
 

Mario Badescu Hydro Moisturizer With Vitamin C: Super fijn product, nu voor de tweede keer besteld. Ik heb een combinatie huid, vettige T-zone maar ook snel vochtarm. Deze moisturizer helpt echt!
 
Aurelia Probiotic Skincare Cell Revitalise Day Moisturiser: Luchtig, beetje sorbetachtig. Je hebt maar weinig nodig. Trekt snel in en laat geen vette finish achter, maar juist glad en mat. Ruikt heerlijk. Aanrader in combinatie met het serum!
 

Pai - The Anthemis Soothing Moisturizer: Als dagcreme ben ik verslaafd geraakt aan deze Pai crème!! De geur textuur en natuurlijke ingrediënten voel je er echt in terug.
 
Pixi Rose Ceramide Cream: Hele fijne creme voor de drogere huid. Mijn huid is in de winter echt droog en dan helpt dit goed. Voor mij is het een dagcreme als je huid wat minder droog is zou je hem als nachtcrème kunnen gebruiken. Ruikt fijn en is heel zacht.
  
Paula's Choice Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 30: Lekker crème die snel intrekt. De conditie van mijn huis is zeker verbeterd. Vlekjes zijn minder geworden en mijn huid ziet er gezonder en frisser uit!

Erborian Bamboo Crème Frappée: Creme voelt fluweelzacht aan en trekt ontzettend snel in. Vooral fijn met zomers weer, tijdens warme dagen geprobeerd en het was een fijne creme en primer voor het make up doen!
 

Erborian - CC Red Correct - 45 ml Erborian Erborian - CC Red Correct - 45 ml
39,00
Bestellen
bestel
Pixi - Glow Mud Cleanser - 135 ml Pixi Pixi - Glow Mud Cleanser - 135 ml
23,00
Bestellen
bestel
Pixi - Double Cleanse - 2 x 50 ml Pixi Pixi - Double Cleanse - 2 x 50 ml
21,00
Bestellen
bestel
Erborian - Glow Cream - 45 ml Erborian Erborian - Glow Cream - 45 ml
37,00
Bestellen
bestel