Naar boven

Bodylotion voor mannen met een gevoelige huid? Je vind ze hier!

Mannenverzorging begint vaak bij het gezicht, maar ook voor je hele lijf zijn er steeds meer producten die voor mannen, of specifieke voor mannen met een gevoelige huid geschikt zijn. Je lichaam verzorg je dan het best met een specifieke bodylotion voor mannen met een gevoelige huid.

Na het douchen breng je de bodylotion aan op je hele lichaam. Zorg wel dat je niet alleen met water doucht, maar gebruik ook een hydraterende showergel, omdat je huid anders alleen maar uitdroogt en gaat schilferen van het water.

Met een bodylotion voor mannen met een gevoelige huid zorg je ervoor dat je huid weer gehydrateerd wordt (van vocht wordt voorzien). Hierdoor blijft de huid van je lichaam soepel, zacht en wordt deze niet ruw en gaat deze niet schilferen.

De onderstaande bodylotions zijn heel geschikt voor mannen met een gevoelige huid: Malin+Goetz - Vitamin b5 Body Lotion, de Peter Thomas Roth - Mega Rich Body Lotion of de Pai Skincare - Polly Plum Comforting Body Cream. Of bekijk ook deze fijne body moisturizers eens!